ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Σοκ: Νεκρή 24χρονη στην μπανιέρα της από ηλεκτροπληξία

Παρότι είχαν προηγηθεί πάμπολλα άλλα παρόμοια περιστατικά στη Ρωσία και οι Αρχές προειδοποιούσαν στους πολίτες να μην παίρνουν τα κινητά τους τηλέφωνα ή τα iPhones τους στο μπάνιο όταν κάνουν ντους, ακόμη μια νεαρή Ρωσίδα δεν έδωσε τη δέουσα σημασία και βρήκε τραγικό (και άδικο) θάνατο από ηλεκτροπληξία.

Η νεαρή γυναίκα φόρτιζε το κινητό της τηλέφωνο δίπλα στην μπανιέρα της.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 24χρονη γυναίκα στη Ρωσία, όταν το κινητό της τηλέφωνο ενώ φόρτιζε βρέθηκε μέσα στην μπανιέρα με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.

Η Olesya Semenova βρισκόταν στο διαμέρισμά της στην πόλη Arkhangelsk, όταν έχασε τη ζωή της. Το κινητό της, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε στην μπανιέρα και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Ο άνθρωπος που κάλεσε βοήθεια, η συγκάτοικός της, ονόματι Daria, ανέφερε στις Αρχές: «Την ταρακούνησα, της έριξα νερό στο πρόσωπο αλλά εκείνη ήταν χλωμή, δεν ανέπνεε. Όταν την άγγιξα, με χτύπησε και εμένα το ρεύμα».

Οι υγειονομικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν το θάνατο της 24χρονη από ηλεκτροπληξία.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και το Υπουργείο Εκτάκτων Περιστατικών της χώρας, αναφέροντας: «Η τραγωδία αυτή μας υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να έχουμε καμία ηλεκτρική συσκευή κοντά στο νερό. Το ίδιο ισχύει και για τα κινητά τηλέφωνα».

Οι νοσηλευτές επιβεβαίωσαν ότι η νεαρή Ρωσίδα – που δούλευε σε ένα κατάστημα ρούχων – είχε πεθάνει μέσα στη μπανιέρα της και ότι το iPhone 8 της τής είχε πέσει στο νερό όσο ήταν ακόμη συνδεδεμένο με το καλώδιό του στο φορτιστή του.

Δεν είναι το πρώτο αντίστοιχο περιστατικό: Τον περασμένο Αύγουστο, μια Ρωσίδα μαθήτρια, 15 ετών, πέθανε στο σπίτι της στη Μόσχα καθώς έπαθε ηλεκτροπληξία μέσα στο μπάνιο της. Πέρυσι, η 26χρονη Λίλιγια Νοβίκοβα, διεθνώς αναγνωρισμένη παίκτρια του πόκερ, υπέστη επίσης ηλεκτροπληξία στο μπάνιο της. Και το 2019, η 26χρονη Εβγκένια Σουλιατίγιεβα είχε την ίδια τύχη.

Η 26χρονη μπαίνοντας για μπάνιο, έβαλε το κινητό της να φορτίζει στην τουαλέτα. Άγνωστο πως, το κινητό έπεσε μέσα στη μπανιέρα με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να πάθει ηλεκτροπληξία και να πεθάνει ακαριαία. Την Σουλιατίγιεβα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της η μητέρα της που την έψαχνε επί ώρες.

Πηγή: newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button