ΔΙΑΦΟΡΑ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο του Βόλου: «Σώστε το παιδάκι μας» φώναζε η γιαγιά του – Οι γιατροί προσπαθούσαν επί 1,5 ώρα να το επαναφέρουν

Συγκλονισμένος είναι ο Βόλος από τον φρικτό θάνατο που βρήκε ένα μόλις 4 μηνών βρέφος μετά από παράσυρση μηχανής μεγάλου κυβισμού. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της περιοχής προσπαθούσαν επί 1,5 ώρα να το επαναφέρουν στη ζωή, όμως τα τραύματά του στο κεφάλι αποδείχθηκαν μοιραία.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ στην συμβολή των οδών Αντωνοπούλου με Ιάσονος στο κέντρο του Βόλου, όταν ο παππούς της μικρής την έβγαζε από το αυτοκίνητο για να την τοποθετήσει στο καρότσι. Ένας 33χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω τους, τραυματίζοντας ελαφρά τον 53χρονο παππού του βρέφους, ενώ το παιδί βρέθηκε στον δρόμο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Το βρέφος μεταφέρθηκε με ταξί στο νοσοκομείο

Η γιαγιά του βρέφους, μια νέα γυναίκα 45 ετών, μάζεψε το παιδί από τον δρόμο και μπήκε αμέσως σε ταξί, ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει για να δει τι συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news. Ο οδηγός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες και σε χρόνο μηδέν έφτασε στο νοσοκομείο, με το μωρό και την γιαγιά του.

Ο διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κ. Καραμέτος κινητοποίησε νευροχειρουργούς, χειρουργούς, αναισθησιολόγους και παιδιάτρους, ενώ σε δεύτερο χρόνο έφτασαν οι γονείς του παιδιού.

Τους ανέλαβε αμέσως ψυχολόγος, ενώ η γιαγιά του παιδιού φώναζε, «σώστε το παιδάκι μας» και ο παππούς που είχε σπασμένα πλευρά και νοσηλεύεται, λιποθυμούσε.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο

Το βρέφος οδηγήθηκε στην ανάνηψη και επί 1,5 ωρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή. Μετά από ανακοπή στον αξονικό, χάθηκε κάθε ελπίδα και στις 11.40 ξεψύχησε. Τα τραύματα στο κεφάλι ήταν μοιραία.

Οι γονείς δεν μπορούσαν να δουν το παιδί τους νεκρό. Με την βοήθεια του ψυχολόγου μπόρεσε η μητέρα να το «αποχαιρετήσει». Οι σκηνές του «αποχαιρετισμού» που έζησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν μπορούν να περιγραφούν, ενώ ο πατέρας χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο .

Στον ίδιο χώρο, στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών δέχοταν βοήθεια ο 33χρονος υπαίτιος, ο οποίος είχε τραυματιστεί ελαφρά και συνελήφθη.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και στον οδηγό της μηχανής έγινε αλκοτέστ, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί. «Έγινε αλκοτέστ, αλλά δεν φαινόταν μεθυσμένος. Ήταν αμίλητος, χαμένος», ανέφερε νοσηλεύτρια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. στην οποία αναφέρεται ότι «Χθες (04-11-2023) βραδινές ώρες στον Βόλο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ημεδαπός παρέσυρε ημεδαπό πεζό που είχε στην αγκαλιά του βρέφος και στη συνέχεια ανετράπη επί του οδοστρώματος.

Οι δύο άνδρες και το βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο ανδρών. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου».

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button