ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείστε τη Σχολή Γαλακτοκομικής. Πρώτα να μάθουμε να βγάζουμε ανθρώπους και ύστερα μυζήθρα!

 

Του Στρατή Μαζίδη

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ως προς την κατάληξη της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Επέστρεψε ταραγμένος από τις τουαλέτες, τα άφησε όλα πίσω.
Η ανεύρεση του πτώματος του άτυχου συνανθρώπου μας φανερώνει ότι μάλλον έδωσε μόνος τέρμα στη ζωή του. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως εκείνη του Αλέξ, η σωρός του δε θα είχε βρεθεί.

Αυτό όμως δεν αναιρεί το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο Βαγγέλης δολοφονήθηκε.

Δολοφονήθηκε από την αγριότητα ορισμένων αχαρακτήριστων και την αδιαφορία / συμμόρφωση προς τας υποδείξεις πολιτικών προσώπων (;) του διευθυντή της σχόλης ώστε να μην παρθούν κεφάλια.

Προφανώς η σιωπή, το δε βαριέσαι συνήθισε στις καρπαζιές, το αφήνουν λεφτά στις καφετέριες, είχαν βαρύνουσα σημασία ώστε η εικονιζόμενη σχολή να θυμίζει λίγο το Αουσβιτς (αν κάνουμε το συνειρμό με τη γνωστή φωτογραφία) για τον εκλειπόντα.

Τζουκ μποξ, ιμάντες, χύσιμο καφέ, ψυχρολουσίες και πόσα άλλα που δε γνωρίζουμε… Δεν πρέπει να διέφερε πολύ από την κόλαση αυτό το μέρος.

Και πιο ύπουλη δολοφονία δεν υπάρχει από το να σε οδηγούν κάποιοι στην αυτοκτονία ώστε να φορτωθείς το φόνο του εαυτού σου.

Η κ. Ακρίτα σημείωσε πως ο Βαγγέλης έπρεπε να βρει στη ζωή τη γαλήνη. Μόνο που η ζωή του κατέστη ένα καθημερινό μαρτύριο, το οποίο σταγόνα σταγόνα γέμιζε κάθε μέρα το πικρό ποτήρι της ανοχής. Ο Βαγγέλης ξέσπασε. «Αποχώρησε» όπως αντίστοιχα θα μπορούσε να είχε ξεσπάσει σε βάρος αυτής της «παρέας». Δεν υπήρξε όπως φαίνεται κανείς για να τον στηρίξει και να τον υπερασπιστεί.

Αναρωτιέμαι αν οι δολοφόνοι του θα κοιμηθούν απόψε το βράδυ. Αναρωτιέμαι αν ο διευθυντής θα έχει το θράσος να πάει το πρωί στη θέση του.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η Σχολή πρέπει να κλείσει. Να βρεθεί μια λύση για τους υπόλοιπους σπουδαστές και να κλείσει. Σχολή είπα; Κακώς. σχολή με σ μικρό έπρεπε να γράψω.

Να μη γραφτούν πέντε αράδες, μετά από δω παν κι οι άλλοι και η ζωή συνεχίζεται.

Όχι η ζωή δε συνεχίζεται. Παγώνει μπροστά σε τέτοια εγκλήματα.

Πρώτα πρέπει να μάθουμε να βγάζουμε ανθρώπους σε αυτόν τον τόπο και μετά μυζήθρες, κεφαλοτύρια και γραβιέρες.

Ίσως τότε να αποκτήσει και μια ελπίδα η χώρα μας να βγει από το βάλτο.

πηγη freepen.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button