ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάνος Νάτσης: Η μητέρα του δεν γνωρίζει πως έχασε τον μοναχογιό της

Ο Πάνος Νάτσης έφυγε ξαφνικά από την ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο που είχε με την μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας. Ο χαμός του έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Συγγενής του ηθοποιού αποκάλυψε χθες στο Star πως η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμη πως ο γιος της είναι νεκρός. “Ποιoς θα τολμήσει να το πει;” ανέφερε συντετριμμένος ο ξαδελφός του, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό”.

“Δεν θα το μάθει (η μητέρα του) απ’ ότι ξέρω” ανέφερε ο ηθοποιός εξηγώντας ότι δεν θέλει να αποκαλύψει περισσότερα πράγματα. “Αφορά θέμα υγείας και θα ήθελα να μην επεκταθούμε σε αυτό” είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο Πάνος Νάτσης ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας και το μοναδικό αγόρι. Είχε άλλες τέσσερις αδελφές που λάτρευε και τον λάτρευαν.

Πάνος Νάτσης: “Χάσανε το φωτεινό τους πλάσμα”

Ο ξάδελφος του ηθοποιού «λύγισε» μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«O Θεός επιλέγει τους καλούς, δεν επιλέγει ποτέ τους κακούς ή έναν άνθρωπο που δεν χαμογελάει. Πάντα ήταν με το χαμόγελο σε όλους, πάντα με τη θετική αύρα, να μην έχει ποτέ αρνητική αύρα. Αγαπούσε πάρα πολύ αυτό που έκανε, το θέατρο και αγαπούσε τη μηχανή, ο έρωτας πάντα σε παίρνει μαζί», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Πολύ σύντομα θα αρραβωνιαζόταν και τι σημασία έχει πια αυτό; Kαμία. Αυτό που θέλαμε εμείς όλοι… να είχαμε ένα παιδί δικό του, δεν το έχουμε, καήκαμε. θα παρευρεθώ στην κηδεία και θα είμαι μακριά. Να μείνω μόνο με το χαμόγελο του. Ας το πάμε θέλημα Θεού για να είναι πιο μικρός ο πόνος».

Όπως είπε η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι ο γιος της δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Χάσανε το φωτεινό τους πλάσμα. Έτσι αποκαλούσαν τον Πάνο Νάτση. Χάσανε ένα παλικάρι 31 ετών. Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει χάσει τον μοναχογιό της. Ποιος θα τολμήσει να το πει, η μητέρα του είναι ο άγγελος πάνω στη γη», τόνισε.

πηγη enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button