ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της μικρής Alise. Η καρδιά της είχε σταματήσει για 12 λεπτά και όμως επανήλθε.

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της μικρής Alise. Η καρδιά της είχε σταματήσει για 12 λεπτά και όμως επανήλθε.

 

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της μικρής Alise. Η καρδιά της είχε σταματήσει για 12 λεπτά και όμως επανήλθε.

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της μικρής Alise. Η καρδιά της είχε σταματήσει για 12 λεπτά και όμως επανήλθε.

Μία ζεστή μέρα του καλοκαιριού αυτή και η μητέρα της είχαν πάει σε ένα pool party ενός φίλου. Τα παιδιά παίζανε  στη πισίνα, όταν γονείς παρατήρησαν κεραυνούς στο βάθος.

Καθώς φώναζαν τα παιδιά να βγουν από τη πισίνα, η μητέρα της Αlise της έβγαλε το σωσίβιο, αν και κάτι της έλεγε να μην το κάνει. Και ενώ ήταν όλοι έτοιμοι να φύγουν, η Alise δεν φαινόταν πουθενά. Και τότε ήταν που κατάλαβε η μητέρα της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της μικρής Alise. Η καρδιά της είχε σταματήσει για 12 λεπτά και όμως επανήλθε.Η μητέρα της η Jamie έψαξε στη πισίνα αλλά δεν την είδα πουθενά. Ψάχνοντας όμως και δεύτερη φορά, αυτό που είδε την έκανε να παγώσει. κάτω από μία σχεδία είδε ένα πόδι… ήταν της κόρης της.

Η τρομοκρατημένη μητέρα πήδηξε μέσα στο νερό, φωνάζοντας τους υπόλοιπους γονείς να φέρουν βοήθεια.

«Προσευχόμουν, όταν την έπιασα ότι θα άρχιζε να βήχει σαν να είχε πέσει μόλις μέσα. Αλλά μόλις την έβγαλα έξω ήταν ξεκάθαρο πως δεν ζούσε, είχε γίνει μπλε.»

Αφού την έβγαλαν από την πισίνα, ξεκίνησαν να της κάνουν τεχνητή αναπνοή μαζί με έναν άλλο γονιό.

Όσο περνούσε η ώρα, συνέχιζαν να της κάνουν τεχνητή αναπνοή, με τις πιθανότητες ανάνηψής της να λιγοστεύουν κάθε δευτερόλεπτο.

Για 12 λεπτά η Alise βρισκόταν χωρίς παλμό. Για 12 λεπτά η μητέρα της με έναν άλλο γονιό της κάναν τεχνητή αναπνοή χωρίς αποτέλεσμα. Άμα σκεφτεί κανείς και τον χρόνο που πέρασε μέσα στο νερό, η λογική λέει πως δεν είχε ελπίδα να σωθεί.

 

“Ξαφνικά επανήλθε το χρώμα της. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει. Άρχισε να αναπνέει.»

Έφτασε το ασθενοφόρο και η Alise μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Μπορεί να ανέπνεε αλλά οι γιατροί δεν είχαν και πολλές ελπίδες γιατί είχε μείνει πολύ ώρα το σώμα της χωρίς οξυγόνο.

“Το σώμα και ο εγκέφαλός της ήταν πολύ χτυπημένα. Όπως επίσης και τα πνευμόνια της.»Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της μικρής Alise. Η καρδιά της είχε σταματήσει για 12 λεπτά και όμως επανήλθε.

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της μικρής Alise. Η καρδιά της είχε σταματήσει για 12 λεπτά και όμως επανήλθε.Μετά από 6 μέρες, η κατάστασή της άρχισε να καλυτερεύει ώσπου τελικά ξύπνησε. Το μικρό αυτό θαύμα άφησε τους πάντες έκπληκτους!

Συνέχισε να βελτιώνετε η κατάστασή της με ρυθμό που είχε καταπλήξει τους γιατρούς. Ο εγκέφαλός της ήταν χωρίς οξυγόνο για πάνω από 12 λεπτά, παρόλα αυτά είχε αρχίσει ο οργανισμός της να ανακάμπτει με πρωτοφανή ρυθμό. Ένας γιατρός λέει πως δεν υπάρχει λογική εξήγηση για αυτό που συνέβη.

“Ο εγκέφαλός της το ξεπέρασε,τα πνευμόνια της γίναν μια χαρά και μπορούμε να πούμε πως πλέον είναι τέλεια στην υγεία της. Το οποίο είναι πραγματικά εκπληκτικό και μοιάζει πιο πολύ με θαύμα!»Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της μικρής Alise. Η καρδιά της είχε σταματήσει για 12 λεπτά και όμως επανήλθε.Μετά από μόλις 2 εβδομάδες, η Alise μπορούσε πλέον να πάει σπίτι της. Σχεδόν όλοι στο πάρτυ αυτό λένε πως ήταν θεϊκή παρέμβαση ο λόγος που σώθηκε το κοριτσάκι.

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της μικρής Alise. Η καρδιά της είχε σταματήσει για 12 λεπτά και όμως επανήλθε.Ας έχουμε την ιστορία της Alise να μας υπενθυμίζει πως υπάρχει Θεός και μας αγαπάει και θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα των προσευχών μας!!

πηγη pestomou.info

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button