ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Φλωρινιώτης – Η μάχη με τον καρκίνο

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος Φλωρινιώτης.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο, έκανε γνωστή τη νοσηλεία του μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Νίκος Φλωρινιώτης: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Φλωρινιώτης δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την αδελφή του, Άννα και τον Κώστα Χαρδαβέλλα που πήγε να τον επισκεφθεί.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κ. Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Φλωρινιώτης.

 

 

Η πρώτη μου σκέψη στο μυαλό ήταν ότι θα πεθάνω. Όταν ρώτησα τους γιατρούς, μου είπαν δεν ξέρουμε. Είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, που εύχομαι να μην το νιώσει κανείς. Ο καρκίνος είναι πολύ άσχημο πράγμα.

Αν δεν είχα την οικογένειά μου, τη μητέρα και την αδερφή μου, δεν ξέρω τι θα έκανα. Με βοήθησαν πολύ. Στον πατέρα μου, λόγω του προβλήματός του, δεν του τα λέγαμε όλα. Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ.

Είχα φριχτούς πόνους. Προς το παρόν κάνω ανοσοθεραπεία, μετά χημειοθεραπείες, μετά ακτινοβολίες, αλλά μπορεί να μην χρειαστούν. Μου είπε ο γιατρός μου ότι μπορεί να τη γλιτώσω. Το είχα πέντε χρόνια και δεν το ήξερα.

Μου είπαν οι γιατροί πως μες στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί αυτό προχωρούσε πάρα πολύ αργά και εκδηλώθηκε πριν 1,5 χρόνο. Νόμιζα ότι ήταν λίπωμα, το αφαίρεσα και πάλι δεν έδωσα σημασία» είχε εξομολογηθεί ο Νίκος Φλωρινιώτης σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button