ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτη τραγωδία! Έχασε την ίδια μέρα τον Άντρα της και το 7,5 μηνών βρέφος τους

H άτυχη γυναίκα έχασε την ίδια ημέρα τον 50χρονο σύζυγό της και το μόλις 7,5 μηνών βρέφος τους.

Θλίψη και μεγάλη στεναχώρια στην τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 42χρονη έχασε τον 50χρονο σύζυγό της αλλά και το 7,5 μηνών αγγελούδι της, την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα.

Σύμφωνα με το kozan.gr, η άτυχη γυναίκα έχασε την ίδια ημέρα τον 50χρονο σύζυγό της και το μόλις 7,5 μηνών βρέφος τους.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Θεαγένειο” της Θεσσαλονίκης. Το βρεφάκι της οικογένειας μεταφέρθηκε από τη μητέρα του, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, σε νοσοκομείο της πόλης, με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης, το οποίο, δυστυχώς, λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βρέφος αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα και λίγο μετά τη γέννησή του και το 2023, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση, από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο”.

Το διαβάσαμε εδώ alfavita.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button