ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: Πέθανε η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, η 21χρονη το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», σκορπώντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, η 21χρονη το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», σκορπώντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ύστερα από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η φοιτήτρια ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει μιλώντας στο ThessToday.gr: «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμη ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την 21χρονη, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.
πηγη eretikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button