ΔΙΑΦΟΡΑ

Μάνα, σημαίνει αγάπη:επέμενε να δει το μωρό της για τελευταία φορά. Όταν όμως άνοιξε το φέρετρο, δεν πίστευε στα μάτια της

Μάνα, σημαίνει αγάπη επέμενε να δει το μωρό της για τελευταία φορά. Όταν όμως άνοιξε το φέρετρο, δεν πίστευε στα μάτια της.

Οι γιατροί δε μπορούσαν να βρουν ζωτικές ενδείξεις στο… σώμα του δύστυχου μωρού και δηλώθηκε νεκρό.Το άψυχο κοpμάκι του τοποθετήθηκε σε ένα φέρετρο, όμως η απελπισμένη μητέρα ζήτησε να το δει μια τελευταία φορά.

Ευτυχώς της το έπετρεψαν, γιατί όταν σήκωσαν το καπάκι άκουσαν το κλάμα του παιδιού της! Η Λουζ Μιλάγκρος Βερόν μιας εβδομάδας είναι το μωρό θαύμα της Αργεντινής. Κηρύχθηκε νεκρό μετά τον πρόωρο τοκετό της, το μωρό άντεξε περισσότερες από 10 ώρες «Σήμερα είναι η όγδοη μέρα της ανάστασης της κόρης μου», είπε ο πατέρας του κοριτσιού, Φάμπιαν Βερόν, στο CNN την Τετάρτη. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Perrando …

Αυτό το μωρό γεννήθηκε στις 3 Απριλίου, τρεις μήνες νωρίτερα, και δεν είχε ζωτικά σημεία, είπε στο CNN ο διευθυντής του νοσοκομείου, Δρ Χοσέ Λουίς Μεϊρίνο.  Ο γυναικολόγος που βρισκόταν στο χέρι δεν βρήκε σημάδια ζωής, έτσι έδωσε το μωρό σε έναν νεογνό γιατρό που επίσης δεν βρήκε ζωτικά σημεία, είπε ο Meirino.

Δείτε το βίντεο

πηγη newsthessaloniki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button