ΔΙΑΦΟΡΑ

«Είναι βρυκόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει» – Τα λόγια της “Μήδειας” της Βέροιας σε αυτόπτη μάρτυρα με το νεκρό βρέφος στην αγκαλιά

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την φρικιαστική είδηση θανάτου ενός 6μηνου βρέφους από τη μητέρα του στη Βέροια. Σε βάρος της μητέρας που έχει ήδη συλληφθεί έχει σχηματισθεί δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη ενώ αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα. Έχει άλλα δύο κοριτσάκια από τον πρώτο της γάμο ηλικίας 6 και 7 ετών.

«Δεν είναι τίποτα. Είναι βρυκόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει»

«Άκουσα ουρλιαχτά. Την άκουγα να φωνάζει “το μωρό μου”. Κατέβηκα και βλέπω να το κρατάει αγκαλιά ξυπόλυτη, σε έξαλλη κατάσταση. Η αδερφή της ούρλιαζε στο απέναντι μπαλκόνι. Πλησιάζω να δω και τα μάγουλα του μωρού είχαν αίμα. Τα χείλη ήταν μελανιασμένα, βάζω δάχτυλα στο λαιμό να δω αν είναι ζωντανό. Το βλέμμα της ήταν απλανές. Μου λέει “δεν είναι τίποτα.

Είναι βρυκόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει”. Αμέσως έρχεται ο παππούς με την μαμά της. Δεν μας έδινε το παιδί με τίποτα. Τελικά κατάφερα εγώ να πάρω το παιδί. Το δίνω στη γιαγιά και μετά με τον παππού το πήγαν στο νοσοκομείο», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Το διαβάσαμε εδώ fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button