ΔΙΔΑΧΕΣ

Ανατροπές στην πληρωμή των συντάξεων του Οκτωβρίου

Νέες ημερομηνίες καθιερώνει ο ΕΦΚΑ για την πληρωμή των συντάξεων από αυτόν το μήνα και εξής για τους συνταξιούχους από Ταμεία μισθωτών (Δημόσιο, ΙΚΑ, κ.ά.),τις οποίες θα καταβάλλει την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, ενώ για τους μη μισθωτούς συνταξιούχους (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ κ.ά.) θα τις καταβάλλει την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Μεγάλες αλλαγές στις Συντάξεις: Τι θα γίνει με την πληρωμή του Οκτωβρίου

Ο λόγος που άλλαξε το χρονοδιάγραμμα είναι επειδή αποσύρθηκαν οι περιορισμοί που είχαν θεσπιστεί λόγω κορονοϊού.

Το νέο σύστημα ισχύει από αυτόν το μήνα και θα αφορά στις συντάξεις από τον Οκτώβριο και μετά.

Το νέο χρονοδιάγραμμα πληρωμών ως και τις συντάξεις Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

* Οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Οκτωβρίου 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 26/09/2023, ημέρα Τρίτη, για δε τους μισθωτούς στις 28/09/2023, ημέρα Πέμπτη.

* Οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Νοεμβρίου 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 26/10/2023, ημέρα Πέμπτη, για δε τους μισθωτούς στις 30/10/2023, ημέρα Δευτέρα.

* Οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Δεκεμβρίου 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 27/11/2023, ημέρα Δευτέρα, για δε τους μισθωτούς στις 29/11/2023, ημέρα Τετάρτη.

πηγη eretikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button