ΔΙΑΦΟΡΑ

“Έμειναν” με aνοιχτό το στόμα οι μετεωρολόγοι: «Αυτό που έρχετaι από τέλος Απριλίου και μετά γιa τρεις μήνες…»

Ο καιρός είναι άκρως καλοκαιρινός, παρά το γεγονός ότι είναι μέσα Απριλίου. Η θερμοκρασία είναι αρκετά ανεβασμένη, ενώ οι παραλίες σιγά σιγά γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα.

Ωστόσο, δεν αναμένεται κάποια σημαντική αλλαγή, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ενώ η αφρικανική σκόνη θα κάνει πάλι την εμφάνισή της.

Ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας, έκανε μια ανάρτηση με τα προγνωστικά μοντέλα του επόμενου τριμήνου που δείχνουν πολύ ζεστό καιρό.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Απογοητευτικές είναι οι εκτιμήσεις των κλιματικών μοντέλων σχετικά με την εξέλιξη του καιρού το επόμενο τρίμηνο για τη χώρα μας . Η θερμοκρασία φαίνεται ότι θα κυμανθεί πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα ενώ οι βροχές παρουσιάζουν τάση να είναι περιορισμένες (-πρώτος χάρτης-).

Στο δεύτερο χάρτη βλέπουμε ότι η πιθανότητα ο Απρίλης ,ο Μάιος και ο Ιούνιος να είναι πιο ζεστός από τα κανονικά επίπεδα είναι πάνω από 70%!».

 

To διαβάσαμε εδώ posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button