ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Επιδόρπιο γιαουρτιού με 4 υλικά σε 2 κινήσεις σε 10 λεπτά

Μια πολύ εύκολη, πολύ γρήγορη συνταγή για ένα πεντανόστιμο και λαχταριστό επιδόρπιο γιαουρτιού με 4 μόνο υλικά και δύο κινήσεις έτοιμο σε 10 λεπτά για να το απολαύσετε με τους αγαπημένους σας.

Υλικά συνταγής

  • 800 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
  • 200 γρ. μπισκότα τύπου digestive ή μπισκότα σοκολάτας τύπου πτι μπερ

Εκτέλεση συνταγής

 

  1. Βάζετε το γιαούρτι, το συμπυκνωμένο γάλα και το ξύσμα και το χυμό από 1 λεμόνι σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπάτε με το χέρι ή το μίξερ χειρός, μέχρι να συνδυαστούν τα υλικά και το μείγμα να γίνει λείο και κρεμώδες σαν μους.
  2. Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο multi και τα τοποθετείτε στο κάτω μέρος ποτηριών ή  μπολ , από πάνω τη μους γιαουρτιού και επαναλαμβάνετε με μπισκότα και μους. Γαρνίρετε με ξύσμα λεμονιού και θρυμματισμένα μπισκότα.

 

 

Quick-Yogurt-Dessert-2

Μεταφρασμένο από πηγή:http://www.mygreekdish.com/recipe/quick-and-easy-yogurt-dessert/

πηγη sintayes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button