ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρον άρον εκτός Νεπάλ μωρά που παρένθετες μητέρες γέννησαν για γκέι ζευγάρια! (ΦΩΤΟ)

 

 

Τι σχόλιο μπορεί να κάνει κανείς για αυτήν την είδηση; Δεκάδες μωρά που πρόσφατα γεννήθηκαν από παρένθετες μητέρες για γκέι ζευγάρια Ισραηλινών μεταφέρθηκαν αεροπορικώς από το Νεπάλ για ασφάλεια μετά τον οδυνηρό σεισμό.

Τα βρέφη – μερικά εκ των οποίων είχαν γεννηθεί πρόωρα – έφυγαν από τη χώρα τη Δευτέρα μετά από τον καταστροφικό σεισμό του Σαββάτου, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει πάνω από 4.300 ζωές.
Πολλά πρόωρα μωρά – και κάποιοι τραυματίες – μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ με ένα μικρό στρατιωτικό αεροσκάφος. Κάποια βρέφη έφτασαν με ασφάλεια στο Τελ Αβίβ με τις νέες ομοφυλόφιλες ισραηλινές οικογένειές τους όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Πηγές από το Ισραήλ δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι στήθηκε αερογέφυρα για 25 μωρά που γεννήθηκαν πρόσφατα στο Νεπάλ ωστόσο άλλες αναφορές μιλούν για 33 συνολικά που έχουν διασωθεί .
Πολλά ισραηλινά γκει ζευγάρια έχουν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα του Νεπάλ, Κατμαντού για να τεκνοποιήσουν με τη βοήθεια των παρένθετων μητέρων, διότι στο Ισραήλ η διαδικασία περιορίζεται από το νόμο.
Ωστόσο, μετά τα γεγονότα του σεισμού των 7,8 Ρίχτερ οι νέοι γονείς δήλωσαν πρόθυμοι να πάρουν τα μωρά τους από το Νεπάλ.

 

πηγη http://ekklisiaonline.gr/ 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button