ΔΙΑΦΟΡΑ

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο θρύλος του κινηματογράφου Melvin Van Peebles

Ο Melvin Van Peebles, ο εμβληματικός ηθοποιός πέθανε στα 89 του χρόνια.

Ο Van Peebles πέθανε το βράδυ της Τρίτης “στο σπίτι με την οικογένειά του”, σύμφωνα με δήλωση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη από την οικογένειά του.

Ο ηθοποίος γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1932 στο Σικάγο. Παρακολούθησε το Wesleyan Πανεπιστήμιο του Ohio και εντάχθηκε στην Πολεμική Αεροπορία μετά την αποφοίτησή του.

Ο ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης εργάστηκε ως χειριστής τελεφερίκ στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο αποτέλεσε το θέμα του πρώτου του βιβλίου “The Big Heart”.

 Νεκρός ξαφνικά ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης

Μια νέα απώλεια μετράει σήμερα ο καλλιτεχνικός χώρος καθώς απεβίωσε ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή, μέσα από τα social media, o συνάδελφος του Γιάννης Αναστασάκης.

«Έμαθα πως έφυγε από κοντά μας ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης. Τον ήξερα από το περίφημο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Τον ξανασυνάντησα το 2000 στο ΚΘΒΕ στην παράσταση «Καραγκιόζης ο Μέγας» και το 2015- λίγο πριν βγει στη σύνταξη.

Ωραίος ηθοποιός και άνθρωπος που αγωνίστηκε σκληρά στη ζωή του, όπως είχα μάθει από φίλους, μια κι ο ίδιος είχε πολύ χιούμορ για να περιαυτολογεί. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του».

Ο Μιχάλης σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κυριαζή Χαρατσάρη. Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, σε κινηματογραφικές ταινίες( Ζίζοτεκ, Πεθαμένο λικέρ, Η νύχτα με τη Σιλένα, Νοκ Άουτ), σε τηλεοπτικές σειρές και σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Από το 1999 ως το 2016 συνεργάστηκε με το ΚΘΒΕ σε περίπου 30 παραγωγές («Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας»/ «Ανασκαφή 2», 2016, «Η κωμωδία του Αυτόχειρα», 2015, «Η μικρή μας πόλη», 2014, «Ειρήνη»/»Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται», 2013, «Το μεγάλο μας τσίρκο», 2012 κ.ά.).

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button