ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα Σκόπια διαλύονται – Βγαίνουν αληθινές οι προφητείες! [video]

Ο αλβανικής καταγωγής υφυπουργός Άμυνας της χώρας, Άρμπεν Λαμπένιστα, μέλος του αλβανικού κόμματος DUI του Αλί Αχμέτι, ανήγγειλε ότι παραιτείται από το αξίωμα και από το ίδιο το κόμμα.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, η επιλογή του να παραιτηθεί, αποτυπώνει τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται το DUI απέναντι στην πολιτική κρίση στη χώρα και για τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με μια σειρά σημαντικών ζητημάτων για την ΠΓΔΜ.

Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι είναι εχθρική απέναντι στους Αλβανούς της χώρας.

Τα Σκόπια έχουν γίνει άνω κάτω από τις αποκαλύψεις για τηλεφωνικές υποκλοπές από τις οποίες προκύπτει ότι υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος του Νίκολα Γκρούεφσκι, εκφράζονται ιδιαίτερα απαξιωτικά και με προσβλητικό τρόπο για τους Αλβανούς των Σκοπίων, οι οποίοι αποτελούν το 25% του πληθυσμού της χώρας.

«Εγώ δεν μπορώ να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι και να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους» ανέφερε ο Άρμπεν Λαμπένιστα.

Να θυμίσουμε και μία προφητεία του Αγίου Παισίου για τα Σκόπια σε κάποιον που ανησυχούσε για τις εχθρικές επιβουλές εναντίον της πατρίδος, έδωσε την εξής ελπιδοφόρο απάντηση: «Κι αν μου πουν ότι δεν υπάρχει Έλληνας, εγώ δεν ανησυχώ. Μπορεί ο Θεός να αναστήσει έναν Έλληνα. Φτάνει ακόμη και ένας».

Παρομοίαζε το κράτος των Σκοπίων με οικοδόμημα που είναι κτισμένο με τούβλα και Φαρσαλινούς χαλβάδες, που είναι κομμένοι σε σχήμα τούβλων και που είναι φυσικό κάποτε να καταρρεύσει!

 

 

πηγη spirospero.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button