ΔΙΑΦΟΡΑ

Χαροπαλεύει στην εντατική: Έπαθε ξαφνικά ανεύρυσμα εγκεφάλου μία εβδομάδα πριν γεννήσει

Η Καλιφορνέζα Τζάκι Μίλερ Τζέιμς ήταν η χαρά της ζωής.

Στα 35 της χρόνια είχε καταφέρει να γίνει μια γνωστή και επιδραστική influencer που προωθούσε προϊόντα ομορφιάς.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, συνέχιζε με τις αναρτήσεις της να έχει σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.

Μία εβδομάδα πριν γεννήσει όμως ένα ξαφνικό ανέρευσμα εγκεφάλου ανέτρεψε τη ζωή της που πλέον κρέμεται από μία κλωστή.

Η οικογένειά της έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα GoFundMe για να συγκεντρωθούν χρήματα τόσο για τα ιατρικά της έξοδα όσο και για τις ανάγκες του νεογέννητου μωρού της.

Όταν η Τζάκι ένιωσε τον ξαφνικό οξύ πόνο στο κεφάλι και το μούδιασμα που ακολούθησε ήταν στο σπίτι της. Ο σύζυγός της, Όστιν, την μετέφερε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την έβαλαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατάσταση ήταν επείγουσα καθώς έπρεπε να υποβληθεί ταυτόχρονα σε επέμβαση εγκεφάλου αλλά και σε καισαρική τομή καθώς όσο περνούσε η ώρα το αγέννητο βρέφος διέτρεχε κίνδυνο.

“Αν η Τζάκι είχε φτάσει λίγα λεπτά αργότερα στο νοσοκομείο, το πιθανότερο είναι ότι θα είχαμε χάσει τόσο την ίδια όσο και το μωρό” έγραψαν στο μήνυμά τους οι αδελφές της, Νάταλι και Νισέλ.

Η Τζάκι δίνει πλέον τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχοντας στο πλευρό της τους κατάλληλους ειδικούς γιατρούς που εφαρμόζουν εξειδικευμένες μεθόδους θεραπείας, είναι το μήνυμα της οικογένειας.

Το κοριτσάκι που γέννησε η άτυχη influencer έμεινε δώδεκα μέρες σε θερμοκοιτίδα. Το διάστημα αυτό η μητέρα της υποβλήθηκε σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο ενώ οι γιατροί την έχουν βάλει σε τεχνητό κώμα. Η ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί εκτιμά ότι θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο για αρκετούς μήνες.

Ο σύζυγός της είναι συνεχώς στο πλευρό της ενώ ταυτόχρονα έχει την ευθύνη της νεογέννητης κόρης του.

Η Καλιφορνέζα influencer έχει χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. Στην τελευταία της ανάρτηση, μαζί με τον σύζυγό της, μοιράστηκε μαζί τους ένα βίντεο:

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button