ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπαραγμός στα Τρίκαλα: Μοναχοπαίδι η 21χρονη φοιτήτρια που κρεμάστηκε

Τα νεώτερα για την τραγωδία από τον θάνατο της 22χρόνης τρικαλινής είναι σπαρακτικά.

Η κοπέλα ήταν μοναχοπαίδι και οι γονείς της ζουν μόνιμα στην Πάρο για επαγελματικούς λόγους. Μάλιστα ήδη έχουν ενημερωθεί από την Αστυνομία για την τραγωδία που τους βρήκε.

Η ίδια ήταν φοιτήτρια στον 3ο έτος στο Πανεπιστήμιο Ψυχολογίας Αθηνών. Σύμφωνα με την Αστυνομία που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο σπίτι της στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, όπου έμεινε μόνη της, ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό.

Να θυμίσουμε ότι την κοπέλα την βρήκε νεκρή ο θείος της, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τους γονείς της ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της. Τότε αυτός έσπασε την πόρτα του σπιτιού και βρέθηκε μπροστά στο τραγικό θέαμα.

Ήδη την σορό της κοπέλας έχει πάρει Γραφείο Τελετών και βέβαια αυτή τη στιγμή στο χωριό επικρατεί σπαραγμός!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται η οικογένεια, αλλά και οι κάτοικοι του χωριού Κεφαλόβρυσο των Τρικάλων, μετά την αυτοκτονία της 21χρονης φοιτήτριας, την οποία βρήκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμά της ο θείος της.

Οι γονείς της 21χρονης, έψαχναν εναγωνίως το μοναχοπαίδι τους εδώ και τέσσερις μέρες, καθώς εκείνοι ζουν μόνιμα στην Πάρο, όπου και εργάζονται, ενώ η άτυχη κοπέλα φοιτούσε στο τρίτο έτος του τμήματος Ψυχολογίας στην Αθήνα.

Το τελευταίο διάστημα είχε ανέβει στο πατρικό της στο Κεφαλόβρυσκο, ωστόσο εδώ και τέσσερις ημέρες οι γονείς της έχασαν επικοινωνία μαζί της, με αποτέλεσμα ο πατέρας της να ζητήσει από τον θείο της και αδερφό του να πάει στο σπίτι να αναζητήσεις την κοπέλα.

Έτσι κι έγινε και ο θείος της φοιτήτριας πήγε χθες, Πέμπτη και άνοιξε την πόρτα για να έρθει αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα, αφού βρήκε την ανιψιά του κρεμασμένη με μια γραβάτα.

Η άτυχη κοπέλα ήταν ήδη νεκρή όταν την εντόπισε ο θείος της ο οποίος κάλεσε την αστυνομία αλλά και ενημέρωσε τον αδερφό του.

Άγνωστο παραμένει ακόμα, το γιατί η 21χρονη προέβει στο απονενοημένο διάβημα και με τέτοιο τρόπο.

πηγή: trikalaola.gr. .protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button