ΔΙΔΑΧΕΣ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Πριν γράψω το παρακάτω άρθρο θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον διαχειρηστή της ιστοσελίδας Hggiken.pblogs.gr για το υλικό που μας έδωσε. Οι προφητείες γράφτηκαν για να μας πρειδοποιήσουν και να μας ενημρώσουν για τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε σαν Χριστιανοί ώστε να έρθουμε εις εαυτόν και να μετανοήσουμε.

Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι -που δεν έχουν σχέση με την εκκλησία -τρομοκρατούνται γιατί αν γίνουν όλα αυτά που αναφέρονται τους φαίνονται φοβερά και αδύνατον να αντιμετωπιστούν από άνθρωπο. Οσοι όμως δια της ταπεινώσεως και της Μετανοίας βρίσκονται κοντά στο Χριστό, όσο τρομερά πράγματα και να συμβούν, δεν πρόκειται να τους γγίξουν. Ζούμε τις τελευταίες μέρες γεγγονότα έντονα ,τόσο στην Ελλάδα,όσο και στο εξωτερικό.

Οι εξελίξεις στο γεωπολιτικό, στρατιωτικό και οικονομικό τομέα είναι ραγδαίες. Στην Ελλάδα κατά πρωτοφανή τρόπο προκηρύχτηκαν εκλογές από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού η κυβέρνηση με διάγγελμα του Πρωθυπουργού Τσίπρα, παραιτήθηκε!Δεν έκανε το αυτονόητο που έκανε η κάθε κυβέρνηση από την μεταπολίτευση το 1974 και μετά, να προκηρύξει εκλογές!

Η αντιπολίτευση σύσσωμη ήθελε Συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών για να προκαθοριστεί ημερομηνία εκλογών και κάθε κόμμα χωριστά έστειλε επιστολή στον πρόεδρο Πρ. Παυλόπουλο για το ζήτημα. Με απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας προκηρύχτηκαν εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

Γιατί τότε;

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού υπάρχουν πολλές πληροφορίες για οικονομική κατάρρευση μέσα στον Σεπτέμβριο και γεγγονότα που θα ακολουθήσουν κατά τους επόμενους μήνες. Υπάρχει ήδη πόλεμος Κίνας -ΗΠΑ. Με το δορυφορικό πρόγραμμα X37B φημίζεται από ιστοσελίδες των ΗΠΑ ότι κτυπήθηκαν 4 χημικά εργοστάσια στην Κίνα.

Η απάντηση ήρθε την «Μαύρη Δευτέρα» από την Κίνα με κατάρρευση των χρηματιστηρίων σε όλο τον κόσμο.

4977

Ταυτόχρονα η Κίνα ξεπούλησε το 10% των Αμερικάνικων ομολόγων που είχε στην κατοχή της, υποχρεώνοντας τον πρόεδρο Ομπάμα να καλέσει στον Λευκό Οίκο τον Κινέζο Πρόεδρο, συνάντηση που θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο. Τέλη του Σεπτέμβρη θα είναι στις ΗΠΑ, ο Πάπας Φραγκίσκος, που θα μιλήσει στο Κογκρέσο. Οπως φημολογείτε θα ζητήσει Παγκόσμια Κυβέρνηση και παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα. Για να συμβούν όμως αυτές οι καταστάσεις πρέπει να υπάρξει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και παγκόσμιος πόλεμος. Η Ρωσία μετέφερε στρατιωτικό εξοπλισμό και στρατό στη βάση της κοντά στη δαμασκό της Συρίας αναγκάζοντας τον Αμερικανό υπουργό εξωτερικών να πάρει τηλέφωνο τον Ρώσο ομόλογό του Λαβρόφ για να του λάβει τον λόγο και να του δώσει εξηγήσεις!Ο Λαβρόφ τον κεραυνοβόλησε αφού του απάντησε ότι είμαστε στο πλευρό σας για να πολεμήσουμε μαζί το Ισλαμικό Κράτος!

Τι λένε για όλα αυτά οι προφητείες;

Ο Μακαριστός Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης, Αντώνιος είχε πει: Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση (το 2005) που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του «πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!», προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά…

Όταν τον ρωτήσαμε “τι είδες Δέσποτα;” με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του, “όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!” και το επανέλαβε πολλές φορές “εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει…” εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς… Τον ξαναρωτήσαμε “τι άλλο είδες Δέσποτα;” και μας είπε “θα σας πω μετά…” αλλά μετά εκοιμήθη…»

Ο Γέροντας Αρσένιος μας έλεγε όταν ζούσε ότι από την Συρία θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος.

Ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε «Από κάτω,από εκεί που χύνονται τα νερά» και φυσικά εννοούσε τον ποταμό Ευφράτη. Εκεί λοιπόν στη Συρία μετά από 4,5 χρόνια πολέμου αναμένεται να δούμε το πρώτο τέστ του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας. Και φυσικά η Τουρκία θα αναμιχτεί στον πόλεμο και θα βρει την ευκαιρία να επιτεθεί πρώτα στην Κύπρο και μετά στην Ελλάδα όπως μας έλεγε και ο Γέροντας Αρσένιος.

Θα κλείσει όμως τα στενά στους Ρώσους με αυτήν την κίνηση και οι Ρώσοι που θα θέλουν να βγουν στην μεσόγειο θα τους επιτεθούν. «Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του» έγραψε ο Αγιορείτης π. Μακάριος Αγιονορείτης, σύμφωνα με αυτά που άκουσε από τον Αγιο Πα’ί’σιο.

Και στα Βαλκάνια θα υπάρξει πρόβλημα στην περιοχή του Τέτοβο, στα Σκόπια.

Οι λαθρομετανάστες που έρχονται θέλουν να πάνε Γερμανία, αλλά διασκορπίζονται και σε χώρες των Βαλκανίων, μαζί με Τζιχανιστές, που θα ενσωματωθούν με τον UCK και θα κινήσουν να κάνουν την Μεγάλη Αλβανία. Και στην κριμαία σήμερα το ίδιο συμβαίνει με τέτοιες ομάδες, όπως αναφέρουν πληροφορίες από εκεί. Πάμε όμως να δούμε και τα δικά μας, αφού το 3ο Μνημόνιο υπογράφτηκε και όπια κυβέρνηση βγει από τις εκλογές θα πρέπει να το εφαρμοστεί, διαφορετικά θα αλλάξει η στάση της Ευρώπης, όπως ανέφερε ο Γιούνκερ!

Αλλο ένα έγγραφο από Γερόντισσα που ζητήσαμε και μας έστειλε το Hggiken.pblogs.gr αναφέρει ότι «ΑΠΟ ΤΟΝ IOYNIO ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ».

Όλοι σήμερα γνωρίζουμε ότι ο έλεγχος κεφαλαίων (Capital Controls) ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου με απότερο σκοπό το επόμενο βήμα να είναι το ψηφιακό νόμισμα -ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ηδη στη ΔΕΘ ο Τσίπρας προανήγγειλε την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ενώ στο 3ο Μνημόνιο έχει υπογραφτεί η προαιρετική εφαρμογή των ψηφιακών συναλλαγών από 1η Οκτωβρίου και η υποχρεωτική εφαρμογή από τον Μάρτιο του 2016! «ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ» Και σίγουρα πέρα από τις δημοσκοπήσεις που θέλουν να χειραγωγήσουν το

 

 

κόσμο, θα πρέπει τουλάχιστον 4-5 μνημονιακά κόμματα να μπουν σε μία κυβέρνηση που θα ονομαστεί ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ για να μπορέσουν να εφαρμόσουν τα μέτρα που αναφέρει το 3ο μνημόνιο. Αλλά η επόμενη πληροφορία που μας δίνει είναι «ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟΥ.

 

 

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΜ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

Ολα αυτά ταιριάζουν με τις διεθνείς εξελίξεις σήμερα. «ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.»

Προφανώς ο πόλεμος θα αναστείλει τα σχέδια των δανειστών.

 

-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ;

 

-ΟΛΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ.

 

ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ; (Ο ΚΟΣΜΟΣ)

 

-ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

 

-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

 

-ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;

 

-ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2050. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2050. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ (ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ).

Αυτό το κομμάτι ταιριάζει με την Μαρτυρία του Στρατηγού Ιωάννη Μακρυγιάννη στο Βιβλίο του ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ «Βλέπω το 50 θαμπωμένο.Το 52, το 53, το 54 το 55, το 56, το 57 και το 58».

Τέλος θα αναφέρω τις τελευταίες συμβουλές από τον Γέροντά μου «Να είσαστε έτοιμοι για όλα.Τα πράγματα θα αγριέψουν. Κυβερνήσεις θα ανεβοκατεβαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτοί που θα αναλάβουν τώρα δεν θα αντέξουν όσο η κυβέρνηση του Τσίπρα.»

Και μην ξεχνάμε αυτό που αναφέρει το βιβλίο ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ «Στόχος των δανειστών είναι να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός εναντίον των δικών του πολιτικών»

 

Καλή Μετάνοια, το νερό έχει μπει στο αυλάκι και δεν γνωρίζουμε πόσο γρήγορα θα εξελιχτούν τα πράγματα. Ο θεός να βάλει το χέρι του ώστε να γίνει το θέλημά Του.

πηγη http://orthodoxathemata.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button