ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΑΙΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ..

Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου Άρη, που το μεσημέρι της Παρασκευής πέθανε στον μεγάλο σεισμό της Σάμου, κρατώντας στην αγκαλιά του την 15χρονη Κλαίρη.

Η Ελλάδα θρηνεί τον χαμό του Άρη και της Κλαίρης, των δυο παιδιών που έχασαν τις ζωές τους στο φονικό σεισμό της Σάμου την Παρασκευή.

«Ο Άρης πήρε αγκαλιά την Κλαίρη για να την προστατέψει, αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όλα έγιναν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, η πλάκα έπεσε κατευθείαν στα παιδιά και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός, πατέρας του Άρη που έχασε τη ζωή του μαζί με τη φίλη του Κλαίρη στο σεισμό της Παρασκευής στη Σάμο.

Ο κ. Κομνηνός δήλωσε ότι αφότου βρήκε τον μικρότερο αδελφό του Άρη, Γιάννη και τον πήγε στη σύζυγό του έψαχνε να βρει τον Άρη ο οποίος δεν απαντούσε στις κλήσεις.

Περιγράφοντας τα δραματικά γεγονότα, σημείωσε ότι πρώτα βρήκε με τον πατέρα της Κλαίρης τις τσάντες των παιδιών. Δήλωσε ότι οι διασώστες και οι πυροσβέστες σκάβανε με τα χέρια για να σώσουν τα παιδιά και ευχαρίστησε τον αρχηγό της πυροσβεστικής Σάμου Γιώργο Μιαούλη. «Πάγωσα όταν είδα τα φορεία του ΕΚΑΒ, είπα το ‘’παιχνίδι τελείωσε’’».

Η τραγική ιστορία των δύο παιδιών που καταπλακώθηκαν από τοίχο στη Σάμο

Ήταν ζευγάρι, έκαναν όνειρα για το μέλλον τους, όμως ο Εγκέλαδος τους βρήκε στο δρόμο…

Κι ενώ όλοι λέγαμε ότι το χτύπημα του Εγκέλαδου στη Σάμο άφησε πίσω του μόνο σκόνη και καταστροφές που με το χρόνο θα επουλωθούν, άφησε δυστυχώς πίσω του δύο νεκρά παιδιά, με την είδηση του αδόκητου χαμού τους να σκορπίζει τη θλίψη στο πανελλήνιο.

Οι δύο ανήλικοι, που είχαν μόλις σχολάσει από το λύκειο στο οποίο φοιτούν, πήραν τον… λάθος δρόμο, καθώς το στενό σοκάκι στο Βαθύ έμελλε να τους στριμώξει στα μπάζα μια για πάντα. Η μητέρα του αγοριού βρήκε το κουράγιο να ψελλίσει δυο κουβέντες για τα αδικοχαμένα παιδιά.

Η μητέρα του 17χρονου Αρη είπε ότι τα δύο παιδιά ήταν ζευγάρι. Εκαναν όνειρα, σχεδίαζαν τη ζωή τους, τις σπουδές τους, το μέλλον τους. Ωστόσο, το νήμα της ζωής τους κόπηκε πρόωρα βυθίζοντας στη θλίψη οικείους, φίλους, όλο το νησί, όλη τη χώρα…

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button