ΔΙΑΦΟΡΑ

Κολωνός: Άγρια επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε η 12χρονη που είχε πέσει θύμα μαστροπείας

H 12χρονη έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι στο σπίτι όπου διαμένει από άγνωστο άντρα!

Σύμφωνα με τη νομικό, το μικρό κopίτσι έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι στο σπίτι όπου διαμένει από άγνωστο άντρα Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου που αντιπροσωπεύει τη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τη νομικό, το μικρό κopίτσι έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι στο σπίτι όπου διαμένει από άγνωστο άνδρα, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κυρία Ταραχοπούλου αναφέρεται επίσης ότι ο άγνωστος άνδρας πρόλαβε να τραυματίσει το κopίτσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κopίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κopίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει.

Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» και εξαφανίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών.

Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μη μιλήσουν. Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν.

Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!

ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΑΡΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΛΕΓΑΚΗ

Δήλωση της μητέρας της 12χρονης

Την επίθεση επιβεβαίωσε και η μητέρα της 12χρονης, η οποία κρατείται. Σε δελτίο Τύπου του δικηγόρου της, Αποτόλου Λύτρα, αναφέρει:

«Σήμερα 3-4-2023, η κόρη μου (η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στον Κολωνό από τον Η. Μίχο και άλλους δράστες) δέχθηκε επίθεση στο σπίτι όπου διαμένει με τη θεία της και τον αδελφό της από άγνωστο άνδρα, ο οποίος αφού παραβίασε την πόρτα, εισήλθε εντός της οικείας, της πρόταξε μαχαίρι , την τραυμάτισε στο χέρι της και τράπηκε σε φυγή.

πηγη filoitexnisfilosofias.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button