ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρέξτε να προλάβετε: Δωρεάν 1500 εισιτήρια λεωφορείου!

 

Στην παραχώρηση 1.500 δωρεάν εισιτηρίων σε άπορους, για τα μέσα μεταφοράς…
προχώρησε για τις ημέρες του Πάσχα ο ΟΑΣΘ.

Την απόφαση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ) Γιάννης Παλαιστής, ύστερα από συναντήσεις που είχε με τους μητροπολίτες Θεσσαλονίκης Άνθιμο και Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα.

Τα εισιτήρια δόθηκαν σε ανθρώπους που στηρίζονται από τις κοινωνικές δομές της εκκλησίας .

Ο κ. Παλαιστής παρέδωσε από 750 εισιτήρια του ΟΑΣΘ στις έδρες των δύο Μητροπόλεων, για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται περισσότερο από την οικονομική κρίση.

Οι δύο ιεράρχες εξήραν το έργο του ΣΑΣΘ, ενώ ο κ. Παλαιστής ανέφερε πως “η εκκλησία αποτελεί στις μέρες μας μια πηγή ελπίδας, κουράγιου, δύναμης και ουσιαστικής προσφοράς, ειδικά μέσω των συσσιτίων, στα οποία δυστυχώς ο αριθμός των πολιτών που καταφεύγουν συνεχώς αυξάνεται”.

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button