ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο. Νεκρή 15χρονη ηθοποιός. Έπαιξε σε αγαπημένα παιδικά σίριαλ

Έκτακτο. Νεκρή 15χρονη ηθοποιός. Έπαιξε σε αγαπημένα παιδικά σίριαλ

Θρήνος στο κόσμο του κινηματογράφου καθώς σε ηλικίας μόλις 15 ετών, «έφυγε» από την ζωή η Nikita Pearl Walingwa. Αιτία; Ο καρκίνος. Το κορίτσι είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλά σίριαλ της Disney.

Η Nikita πρωταγωνίστησε στην ταινία «Queen of Katwe», μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, καθώς το 2016 είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Η ερμηνεία της στην ταινία της Disney είχε πάρει διθυραμβικές κριτικές. Υποδυόταν την Gloria, ένα κορίτσι-θαύμα στο σκάκι.

Η δύσκολη μάχη της Nikita ήρθε πριν 4 χρόνια, όταν διαγνώστηκε με όγκο, ο οποίος αντιμετωπιζόταν ωστόσο ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε και ένας δεύτερος.

Άφησε την τελευταία της πνοή στο TMR International Hospital της Naalya.

Σε λίγο περισσότερα

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button