ΔΙΑΦΟΡΑ

Σεπόλια: Απανωτές συλλήψεις από την ΕΛΑΣ ξετυλίγουν το «κουβάρι»

Σεπόλια: Δύο συλλήψεις σε ένα 24ωρο πραγματοποίησε  η ΕΛΑΣ ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες. Σεπόλια: Δύο συλλήψεις σε ένα 24ωρο πραγματοποίησε το Σάββατο (15/10) η ΕΛΑΣ ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες.

Μετά τους Ηλία Μίχο, Γιάννη Σοφιανίδη και την 38χρονη μητέρα της 12χρονης που είναι το μεγαλύτερο θύμα της φρικιαστικής υπόθεσης στα Σεπόλια, δύο ακόμα πρόσωπα έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας το Σάββατο. Αρχικά έγινε η σύλληψη ενός 33χρονου που είχε συνευρεθεί με το ανήλικο παιδί, ενώ αργά το βράδυ ακολούθησε και ένας 36χρονος, με την ίδια κατηγορία του βιασμού σε βάρος της 12χρονης.

Ο 33χρονος ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, παραδέχθηκε τη συνεύρεση με το παιδί για παραπάνω από μία φορές, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, υποστήριξε πως δεν ήξερε την ηλικία της και έβαλε τα κλάματα όταν του εξηγούσε την υπόθεση. Ο 36χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζει κι αυτός την κατηγορία γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Κοινή πεποίθηση των αξιωματικών που χειρίζονται την υπόθεση είναι πως τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και ώρες, θα ακολουθήσει σωρεία συλλήψεων. Αυτό ανέφερε τόσο ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, όσο και ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν περισσότερα από 10 άτομα που είναι πλέον σε στενό κλοιό από τις Αρχές, καθώς έχουν ερευνηθεί τα πεπραγμένα τους με το ανήλικο παιδί και οι επαφές ή και συναλλαγές που είχαν με τον Ηλία Μίχο. Επίσης, η ΕΛΑΣ φαίνεται πως… ακουμπά και τον περιβόητο «Μιχάλη», ο οποίος φέρεται να δρούσε ως συνεργός του 53χρονου κατηγορούμενο.

Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας Μίχος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών ενώ ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης στις φυλακές Τρίπολης. Ο λόγος που οδηγήθηκαν σε διαφορετικές φυλακές είναι για να μην έχουν την παραμικρή επαφή και για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε συνεννόηση μεταξύ τους.

Σε δύσκολη θέση η μητέρα της 12χρονης

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν τα μηνύματα της μητέρας της 12χρονης, στη σύζυγο του κατηγορούμενο Ηλία Μίχου. Το πρώτο μήνυμα εστάλη στις 8 Σεπτεμβρίου με την 38χρονη να ζητά 100 ευρώ για να πάει το παιδί στον γιατρό και για να πληρώσει το ταξί. Ακολούθησε ένα ακόμα μήνυμα, ζητώντας ξανά 100 ευρώ καθώς όπως της έγραφε «έχει παγώσει η υπόθεση», δεν είχε προχωρήσει κάτι και όπως της έγραφε είχε καιρό να της ζητήσει χρήματα.

Όπως έγραψε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το Newsbomb.gr αυτή η αντιφατική συμπεριφορά της μητέρας στα μηνύματα, όπου εμφανιζόταν οργισμένη στις συνομιλίες με τον Ηλία Μίχο, αλλά και οι χρηματικές ροές από τον Μίχο προς τους λογαριασμούς της, είναι τα στοιχεία που την έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Σε κάθε περίπτωση, η 38χρονη τη Δευτέρα θα περάσει το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας για να απολογηθεί για την υπόθεση. Η ίδια παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση σύμφωνα με τη δικηγόρο της, και συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button