ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στο μπάσκετ: Πέθανε ο Στράτος Κωσταλάς

Ο Στράτος Κωσταλάς, ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του μπάσκετ στη χώρα μας, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Πέμπτη, σε ηλικία 66 ετών.

Κατά το παρελθόν, μεταξύ άλλων, υπήρξε μάνατζερ στον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τον Ηρακλή, ενώ είχε σπουδαία παραγοντική πορεία στη Ρωσία τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Συγκεκριμένα, εργάστηκε αρχικά ως τζένεραλ μάνατζερ στη Ντιναμό Μόσχας επί των ημερών του Ισραηλινού τεχνικού Σβι Σερφ, ενώ ακολούθως διετέλεσε μάνατζερ της γυναικείας ομάδας της Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων.

Με τον ρωσικό σύλλογο πανηγύρισε πολλές και μεγάλες επιτυχίες, κατακτώντας τέσσερις φορές την EuroLeague Women κι άλλη μία το EuroCup Women.

Νεκρός πρίν απο λίγο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαστάκης

Θλίψη στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, καθώς έφυγε από τη ζωή πρίν απο λίγο από κορονοϊό ο Κώστας Βαστάκης . Ο δημοσιογράφος πέθανε από κορονοϊό, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο Κώστας ήταν επί πολλά χρόνια στον χώρο της αθλητικής ενημέρωσης και στον κλασικό αθλητισμό προσφέροντας παρά πολλά. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο γιους, τον Θανάση και τον Μάριο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου από το Κοιμητήριο Ανθήλης στις 12:00 το μεσημέρι.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button