ΔΙΑΦΟΡΑ

“Μαύρα” Χριστούγεννα: Θρήνος για τον 18χρονο Γιάννη & τη 17χρονη Παναγιώτα- Η τραγική ειρωνεία 1 εβδομάδα πριν

Πένθος, θλίψη και αναταραχή, για τον 18χρονο Γιάννη και τη 17χρονη Παναγιώτα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα Δευτέρας.

Το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα, φίλοι των δύο νέων συγκεντρώθηκαν στην οδό Αναπαύσεως όπου συνέβη το τροχαίο και άναψαν κεριά για τα δύο παιδιά.

«Παναγιώτα και Γιάννη θα είστε για πάντα στην καρδιά μας» έγραφαν στο πανό που άφησαν στο σημείο στο οποίο κατέληξε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 17χρονος και η 17χρονη.

Τραγική ειρωνία, σύμφωνα με το MEGA, το γεγονός ότι ο 18χρονος είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του μια εβδομάδα πριν να αφήσει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Το MEGA μετέδωσε, μάλιστα, και πλάνα τόσο από το διαλυμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι όσο και από τα πρώτα λεπτά μετά την επιχείρηση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 18χρονου και της 17χρονης.

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες για το θανατηφόρο τροχαίο

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Βριλήσσια. Κάτοικος της περιοχής ο οποίος άκουσε τον θόρυβο από την πρόσκρουση περιγράφει τα δραματικά δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της «τρελής» πορείας του αμαξιού.

«Έρχονταν τα παιδιά από Πεντέλης προς Κλεισθένους. Του έφυγε το αυτοκίνητο και πήγαν και χώθηκαν μέσα στη μάντρα. Πέθαναν ακαριαία και τα δύο παιδιά. Άκουσα κατευθείαν το “γκαπ” και άρχισαν τα σκυλιά να γαβγίζουν, ούρλιαξαν», είπε, χαρακτηριστικά, αυτόπτης μάρτυρας που είδε νεκρά τα δύο παιδιά.

«Κατέβηκα λίγο κάτω αλλά δεν ήθελα να πάω κοντά, ήταν κι άλλος κόσμος δίπλα στο αμάξι. Ανάμεσα στην κολώνα και στο σίδερο καρφώθηκε. Λογικά πήγαινε προς Γέρακα. Το μπροστινό αριστερό μέρος το έκοψε η Πυροσβεστική για να τους βγάλει.

Έκοψαν την πόρτα, δεν μπορούσαν να τους βγάλουν. Τους είδα που τους κατέβασαν κάτω νεκρούς και τους δύο. Τους σκέπασαν με ένα λευκό σεντόνι και μετά επειδή πλημμύρισε το ένα με αίμα του έβαλαν την ζελατίνα», συνέχισε την περιγραφή του.

 

«Το αυτοκίνητο ήταν διπλωμένο»

Μια αμόρφη μάζα σιδερικών αντίκρισε και ένας δεύτερος κάτοικος ο οποίος βγήκε από το σπίτι του μόλις άκουσε έναν εκκωφαντικό ήχο.

«Το πρωί, γύρω στις 5:00, ήμουν στο σπίτι που μένω απέναντι και άκουσα ένα κραδασμό μεγάλο και μετά από δύο λεπτά βγήκα έξω και δυστυχώς βρήκα το αυτοκίνητο να είναι διπλωμένο.

Η πρώτη μας κίνηση ήταν να πάρουμε το 166 και την Αστυνομία όσο γρηγορότερα γινόταν. Το αυτοκίνητο σχεδόν είχε κοπεί στα δύο. Ουσιαστικά είχε γίνει ένα κομμάτι.

Χτύπησε πρώτα στην κολώνα και μετά μπήκε όλο μέσα στη μάντρα. Με την πρώτη ματιά ήταν σοκαριστικό το θέαμα. Βγήκα έξω και είδα το αμάξι σε τι κατάσταση ήταν και πραγματικά ήταν πολύ σοβαρό τροχαίο.

Η μεριά του οδηγού είχε σκάσει πάνω στην κολώνα. Μέσα μου το πίστευα ότι ήταν νεκροί. Ο θόρυβος ήταν κάτι σαν έκρηξη που χτύπησε πάνω σε ένα δυνατό σημείο», αναφέρει ο ίδιος για το θανατηφόρο τροχαίο.

Το διαβάσαμε εδώ enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button