ΔΙΑΦΟΡΑ

Ήταν Ένας Άγγελος μέχρι το Σκληρό Τροχαίο. Μόλις την Δείτε Σήμερα, θα Δακρύσετε από Λύπη.

Ένας καβγάς, μια στιγμή τρέλας και η ζωή της Maria Lebedeva άλλαξε για πάντα.

Η Maria Lebedeva ήταν γνωστή ως η πιο όμορφη φοιτήτρια Νομικής. Δύο χρόνια μετά το τρομακτικό τροχαίο μετά από καβγά με το αγόρι της μιλά για τις τρομακτικές αλλαγές στη ζωή της.

Δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό και δίνει τη δική της μάχη για να επανέλθει και να μην πονάει πια. Τυφλώθηκε και υπέστη εγκεφαλική βλάβη μετά το τρομακτικό τροχαίο το 2016. Όλα ξεκίνησαν όταν άργησε στο ραντεβού με το αγόρι της μισή ώρα. Ο θυμωμένος σύντροφός της πέρασε με κόκκινο και έπεσαν σε άλλο αυτοκίνητο στο Novosibirsk, στη νότια Ρωσία.

Η 23χρονη, που ήλπιζε να γείνει δικηγόρος μετά την αποφοίτησή της, παλεύει με έντονους πόνους από το τροχαίο τον Αύγουστο του 2016. Θέλει να κάνει γνωστή τη δραματική αλλαγή στη ζωή της σε μια προσπάθεια να βρει γιατρούς που θα μπορέσουν να τη βοηθήσουν να επανέλθει.

 

Οι φίλοι της που τη βλέπουν τώρα δεν μπορούν να την αναγνωρίσουν. Εκείνη δεν θυμάται τίποτα από μια περίοδο δύο ετών. «Το 2016 και το 2015 έχουν χαθεί για μένα» δηλώνει η Maria, γνωστή στις φίλες της και ως Masha.

«Δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη»

Είχε μείνει σε κώμα για 10 μέρες μετά το τρομακτικό τροχαίο με τον επί 4 χρόνια σύντροφό της Andrey. «Είχα αργήσει και όταν πήγα ήταν θυμωμένος. Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο μου φώναζε».

Πάνω στον καβγά ο Andrey πέρασε με κόκκινο και τράκαραν με άλλο αυτοκίνητο. Ο Andrey και ένα φιλικό τους πρόσωπο σώθηκαν χάρη στους αερόσακους.

 

 

Η Maria ήταν η μόνη που τραυματίστηκε βαριά. Στην αρχή πήγε να τη δει στο νοσοκομείο. Οι γονείς της αναγκάστηκαν να τον μηνύσουν για ιατρικά έξοδα 12.700 λιρών.

«Δεν ήταν εκεί για μένα όταν χρειάστηκα την υποστήριξή του. Μου είπε «νομίζεις ότι μόνο εγώ έχω την ευθύνη για το ατύχημα; Είμαστε και οι δύο ένοχοι». Ήμουν τόσο θυμωμένη όταν το άκουσα. Ήταν σαν να μην ένιωθε καθόλου ένοχος. Δεν μετάνιωσε ούτε ζήτησε συγγνώμη. Είναι αηδιαστικό να το θυμάμαι».

 

 

Το τροχαίο της άλλαξε δραματικά τη ζωή. Οι φίλοι της την εγκατέλειψαν όταν έβαλε κιλά και έχασε την παλιά της λάμψη. «Ξέρεις, μου αρέσει να ταξιδεύω και να μη μένω σπίτι. Μου άρεσε να χορεύω και να τρέχω. Με πλήγωσε πολύ όταν χάθηκα από όλους. Τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν είχα πολλούς φίλους. Είχα πολλούς γνωστούς».

Η απώλεια της όρασης είναι ιδιαίτερα σκληρή για τη Maria. «Μου λείπει πάρα πολύ η ανεξαρτησία μου. Μπορώ να ακούσω ότι με λυπούνται, ιδίως οι μεγάλες γυναίκες. Αισθάνομαι ελαττωματική. Μπορώ να ακούσω καλύτερα από ό,τι πριν το ατύχημα. Και μερικές φορές με ενοχλεί πραγματικά αυτό που ακούω».

Credit: SiberianTimes, Dailymail, via Πηγη true.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button