ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Βούλα: Νεκρή μια 19χρονη, σε σοβαρή κατάσταση η 25χρονη φίλη της

Το αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας τα ξημερώματα της Κυριακής -Στην εντατική του Ευαγγελισμού θα παραμείνει η 25χρονη

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με μια 19χρονη κοπέλα νεκρή και μια 25χρονη σοβαρά τραυματισμένη, σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Βούλα.

Ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και να τραυματιστεί βαριά η οδηγός, 25 ετών, η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την Τροχαία, στο Ασκληπιείο Βούλας, παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 25χρονη έχει μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στον Ευαγγελισμό. Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι η 25χρονη που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι βαρύτατα τραυματισμένη με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η 25χρονη διαγνώστηκε με ρήξη στο ήπαρ και υπεβλήθη σε επέμβαση. Η αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε στην 25χρονη έδειξε αιματώματα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί έκριναν ότι χρειάζονται τουλάχιστον δυο 24ωρα πριν προβούν σε οποιαδήποτε επέμβαση, για να αξιολογήσουν την εξέλιξη της βλάβης.

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, που εξετάζει ως πιθανότερα αίτια την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με την ταχύτητα ενώ υπό έρευνα είναι αν οι δύο κοπέλες είχαν καταναλώσει υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button