ΔΙΑΦΟΡΑ

«Έφυγε» σε ηλικία 52 ετών ο Σι Τζέι Χάντερ

«Έφυγε» σε ηλικία 52 ετών ο Σι Τζέι Χάντερ

Δίχως να γίνει γνωστή η αιτία θανάτου, πριν από λίγο αμερικάνικα ΜΜΕ ανέφεραν πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής της σφαιροβολίας του 1999, δεν είναι πια στη ζωή.

Ο Σι Τζέι Χάντερ, αν και στο βιογραφικό του είχε εκτός από το χρυσό στο παγκόσμιο του 1999 έχει και ένα χάλκινο το 1997 στην Αθήνα και ήταν 2ος στο παγκόσμιο κλειστού το 1995, στην ιστορία έμεινε για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Balco.

Εκείνη την εποχή ήταν ο σύζυγος της Μάριον Τζόουνς (παντρεύτηκαν το 1998 και χώρισαν το 2002) και λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, βρέθηκε θετικός στην νανδρολόνη αγωνιζόμενος σο Όσλο στους περίφημους αγώνες Μπίσλετ. Tο ατομικό ρεκόρ του Χάντερ ήταν 21.87μ.

πηγη sportsfeed.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button