ΔΙΑΦΟΡΑ

Κλείδωσαν Opιστικά: Aυτά Εivαι NEA Mέτpα Των Χριστουγέvνων! Στο Δεύτεpο Yπάρχουν Eξαιρέσεις

Κλείδωσαν Opιστικά: Aυτά Εivαι NEA Mέτpα Των Χριστουγέvνων! Στο Δεύτεpο Yπάρχουν Eξαιρέσεις

Το πιο δύσκολο τεστ για την κυβέρνηση.

Κλείδωσαν οριστικά. Πρόκειται αναμφίβολα για την τελευταία και πιο δύσκολη δοκιμασία της κυβέρνησης πριν το εμβόλιο που όλοι ευελπιστούν ότι θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους της πανδημίας. Το σταδιακό άνοιγμα…

Το πιο δύσκολο τεστ για την κυβέρνηση.

Κώδωνας κινδύνου για το ενδεχόμενο εφησυχασμού.

Πρόκειται αναμφίβολα για την τελευταία και πιο δύσκολη δοκιμασία της κυβέρνησης πριν το εμβόλιο που όλοι ευελπιστούν ότι θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους της πανδημίας.

Το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας που ξεκίνησε την Δευτέρα αναμένεται να αυξήσει την κινητικότητα των πολιτών, γεγονός που όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Οι λοιμωξιολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς ένας ενδεχόμενος εφησυχασμός

μπορεί να οδηγήσει σε ένα τρίτο και πιο σφοδρό κύμα της πανδημίας που θα δημιουργούσε πρόβλημα και στη διαδικασία του εμβολιασμού.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι για να μην υπάρξει πιθανότητα μετάλλαξης του ιού το ιικό φορτίο στην κοινότητα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρό.

Γι’ αυτό λοιπόν η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει με επιτυχία το τεστ των Χριστουγέννων με ένα πακέτο τριών μέτρων ειδικά για τη συγκεκριμένη μέρα:

1) Τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε μόνο με πρόσωπα του στενού οικογενειακού μας περιβάλλοντος και αυστηρά έως 9 άτομα σε κάθε σπίτι.

«Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχομένων από δύο οικογένειες» τόνισε σήμερα ο κ. Πέτσας.

2) Θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από νομό σε νομό, από την οποία θα εξαιρούνται

μόνο οι φοιτητές αφού όπως είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, θα υπάρξει πρόβλεψη για επανένωση

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button