ΔΙΑΦΟΡΑ

Παγκόσμια θλίψη για τον Μπρους Γουίλις: Δεν μιλάει πια, δεν διαβάζει – Επιδεινώθηκαν οι γλωσσικές του δεξιότητες

Δύσκολη έχει γίνει πλέον ακόμη και η επικοινωνία για τον Μπρους Γουίλις. Για την κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού μίλησε ο καλός του φίλος και σκηνοθέτης Γκλεν Γκόρντον Κάρον.

«Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν χαθεί», αποκάλυψε ο στενός φίλος του ηθοποιού και δημιουργός του Moonlighting, Γκλεν Γκόρντον, ο οποίος προσπαθεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα να έχει επικοινωνία τόσο με τον ίδιο και με την οικογένειά του.

Μπρους Γουίλις: Όλα όσα αποκάλυψε φίλος του ηθοποιού

«Δεν είμαι πάντα τόσο συνεπής, αλλά προσπαθώ και μιλάω με τον Μπρους, τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις αλλά και με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του.

Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να βρίσκομαι στη ζωή του. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν είχατε περάσει ποτέ χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, θα βλέπατε ότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο χαρούμενος από εκείνον για τη ζωή», είπε ο φίλος του ηθοποιού, Γκλεν Γκόρντον, στην εφημερίδα The Post.

«Είναι ακόμα ο Μπρους»

«Αγαπούσε τη ζωή και απλά λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει στο έπακρο. Βλέπει τη ζωή του διαφορετικά, η αίσθησή μου είναι πως τα πρώτα τρία λεπτά ξέρει ποιος είμαι», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είναι εντελώς λεκτικός.

Κάποτε ήταν αδηφάγος αναγνώστης – δεν ήθελε να το μάθει κανείς – αλλά δεν διαβάζει τώρα. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε αυτόν, κι όμως είναι ακόμα ο Μπρους», τόνισε.

«Όταν είσαι μαζί του ξέρεις ότι είναι ο Μπρους και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί», σημείωσε, «αλλά η χαρά της ζωής έχει φύγει».

πηγη enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button