ΔΙΑΦΟΡΑ

Νόμιζαν ότι είναι η καλύτερη νταντά μέχρι που η κάμερα κατέγραψε κάτι…αρρωστημένο να κάνει στο παιδί!

Νόμιζαν ότι έχουν την καλύτερη νταντά για το παιδί τους, μέχρι που είδα τι κατέγραψε η κάμερα. Η Σάρα Γκέιμπλ έκανε κάτι πολύ απρεπές και έπειτα συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάμερα που την κατέγραφε!

Η Γκέιμπλ εργάζονταν στο «Παιδική Φροντίδα του Μέλλοντος», κέντρο ημερήσιας φροντίδας στην Πενσυλβάνια. Η 52χρονη Γκέιμπλ, είχε πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στα παιδιά. Τα παιδιά θέλου φροντίδα και συνεχής παρακολούθηση, όταν πιστεύετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένας πατέρας επίσης, που είχε υποψίες για το παιδί του, έβαλε κάμερα την ώρα που κοιμόταν και αντίκρισε κάτι τρομακτικό!

Στα χαρτιά, ήταν η τέλεια υπάλληλος. Η κάμερα όμως, είχε διαφορετική άποψη. Η κοινότητα έμεινε συγκλονισμένη όταν είδε την Γκέιμπλ να σπρώχνει ένα παιδί 4 ετών κάτω από τις σκάλες!

Το περιστατικό μπορεί να πέρασε απαρατήρητο, αλλά η Σαγουάεν Ταβάρες απλά συνέχισε να παρακολουθεί. Η Γκέιμπλ αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση, θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού και επίθεση.

Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού, δήλωσε ότι η μικρή τραυμάτισε το γόνατό της όταν την έσπρωξε. Τα παιδιά κάνουν λάθη, όλοι το γνωρίζουμε. Αλλά ανεξάρτητα από το τι είχε κάνει το παιδί, δεν άξιζε αυτό το είδος συμπεριφοράς. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο:

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button