ΔΙΑΦΟΡΑ

Εισφορές για τον μικρό Μάρκο στην κηδεία του 22χρονου Παναγιώτη

Την Τρίτη το τελευταίο αντίο – Εισφορές στην κηδεία για να μεταβεί ο μικρός Μάρκος στο εξωτερικό για θεραπεία

Την Τρίτη 25/10/2022 στις 3:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης στο χωριό Μονή της Επαρχίας Λεμεσού, θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου Παναγιώτη Κωνσταντίνου που έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 22 ετών σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21/10 στο χωριό Πύργος της Επαρχίας Λεμεσού. Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον πολυαγαπημένο τους Παναγιώτη που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη προχωρά σε μια αξιέπαινη και συγκινητική ενέργεια αφού όπως ενημερώνει μέσω της αγγελίας θανάτου, παρακαλεί όπως αντί στεφώνων στην κηδεία, γίνονται εισφορές για τον μικρό Μάρκο που χρειάζεται βοήθεια να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. Όπως αναφέρεται επίσης, η οικογένεια δεν θα δέχεται συλλυπητήρια.

 

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 6:30 μ.μ την Παρασκευή στο χωριό Πύργος.

Ο 22χρονος Παναγιώτης που οδηγούσε την μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε με όχημα που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα. Ήδη λήφθηκαν καταθέσεις και μαρτυρίες από πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο 22χρονος φορούσε πλήρη στολή μοτοσικλετιστή και προστατευτικό κράνος αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετά για να του σώσουν τη ζωή. Ο δε οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε μετά το τροχαίο σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

πηγη offsite.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button