ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας – Χτύπησε 92χρονη

Γιάννης Λύρας: Στα κρατητήρια ο γνωστός πλαστικός χειρούργος μετά από επεισόδιο με 92χρονη για τα κοινόχρηστα

Στα κρατητήρια του ΑΤ Κηφισιάς πέρασε το Σαββατοκύριακο ο γνωστός πλαστικός χειρούργος Γιάννης Λύρας, μετά από άγριο καυγά που είχε με 92χρονη στην πολυκατοικία που μένει στην Κηφισιά.

Ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας φέρεται να είχε μια έντονη αντιδικία με την 92χρονη κάτοικο της ίδιας πολυκατοικίας, για τα κοινόχρηστα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιάννης Λύρας άρχισε να τσακώνεται με την υπερήλικη γυναίκα, και η κατάσταση ξέφυγε. Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της Άμεσης Δράσης για να λήξει το επεισόδιο, ενώ η γυναίκα υποστηρίζει πως ο πλαστικός χειρούργος τη χτύπησε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε μάλιστα στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Ο 63χρονος και η 92χρονη αλληλομηνύθηκαν, με το Γιάννη Λύρα να κατηγορεί την ηλικιωμένη για εξύβριση και απειλή, ενώ και η ηλικιωμένη σε βάρος τον κατηγορεί για πρόκληση σωματικών βλαβών. Γι αυτό το λόγο ο γιατρός συνελήφθη.

Λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση όχι μόνο για την 92χρονη αλλά και σε βάρος συγγενικού της προσώπου.

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button