ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Αχιλλέας Σαββίδης

Την απώλεια ενός εμβληματικού παλαιμάχου του θρηνεί ο ΠΑΟΚ, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αχιλλέας Σαββίδης πέθανε σήμερα σε ηλικία 84 ετών.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε από το 1962 ως το 1965 στον «Δικέφαλο του Βορρά», πριν αποχωρήσει για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής και επέστρεψε στη συνέχεια το 1967 παραμένοντας ως το 1969 στην ομάδα.

Μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα ασχολήθηκε με την προπονητική, ήταν βοηθός του Ρίνους Ίσραελ και του Ρομπ Γιάκομπς στον ΠΑΟΚ, ενώ έκατσε στον πάγκο της εθνικής ομάδας γυναικών. Είχε ακόμα περάσματα από Κιλκισιακό, Μεσολόγγι, Νίκη Βόλου, Εδεσσαϊκό, Αναγγένηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό, Παναιγιάλειο, Καστοριά, Καρδίτσα, Βέροια, Καλαμάτα, Λαμία, Νάουσα, Ηρόδοτο, Ρόδο, Τρίκαλά και Αναγέννηση Άρτας.

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

πηγη spicynews12.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button