ΔΙΑΦΟΡΑ

«Δάκρυσαν» και οι ουρανοί για την μικρή Μαρία που «έσβησε» ξαφνικά

Όλη η Κύπρος και η Ελλάδα θρηνεί για το μικρό κοριτσάκι που έγινε έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. Η παράκληση της οικογένειας του παιδιού είναι να ντυθούν όλοι στα λευκά και να συνεισφέρουν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ντυμένοι στα λευκά θα πουν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι το τελευταίο «αντίο» στο μικρό αγγελούδι που «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τα ξημερώματα της Δευτέρας, αφού είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό και σημάδια επιθετικής βακτηριακής λοίμωξης.

 

Το μικρό αγγελούδι είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στην ζωή.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες είχε παρουσιάσει το απόγευμα της Κυριακής υψηλό πυρετό. Μερικές ώρες αργότερα η κατάσταση του χειροτέρεψε ανεβάζοντας ξανά πυρετό.

Οι γονείς του το είχαν μεταφέρει στις 3:30 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Λεμεσού. ‘Όπως είχε διαπιστωθεί το κοριτσάκι είχε παρουσιάσει συμπτώματα επιθετικής βακτηριακής λοίμωξης και οι ιατροί χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

Αφού η κατάσταση της υγείας του αξιολογήθηκε, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Μακάριο νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο ωστόσο επέστρεψε πίσω καθώς η κατάσταση του ήταν ασταθής. Επιχειρήθηκε και δεύτερη προσπάθεια με το μικρό αγγελούδι να αφήνει την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο επιστρέφοντας και πάλι πίσω στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, ενώ αναμένεται να ληφθούν δείγματα για καλλιέργεια αίματος ώστε να διαπιστωθεί το μικρόβιο. Εάν δηλαδή πρόκειται για μηνιγγίτιδα ή κάποιο άλλο αίτιο.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button