ΔΙΑΦΟΡΑ

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ανήμερα των γενεθλίων της

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ανήμερα των γενεθλίων της

Τον Νοέμβριο του 2018, η Ελένη Τοπαλούδη έχασε τη ζωή της στη Ρόδο, μετά τα βασανιστήρια που υπέστη από δύο άντρες, στους οποίους αργότερα επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη.

Η χθεσινή ημέρα, όμως, ήταν πολύ ιδιαίτερη για την οικογένεια του άτυχου κοριτσιού, καθώς αν ζούσε θα είχε τα γενέθλιά της και θα γινόταν 24 ετών. Ο πατέρας της, λοιπόν, ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ένα συγκινητικό μήνυμα και μια φωτογραφία από τον τάφο της.

«15 Ιανουαρίου 1997 (23.00′). Τέτοια ώρα σαν σήμερα γεννήθηκες, Ελένη μου. Σήμερα θα ήταν μέρα χαράς για το σπιτικό μας. Όμως, δυστυχώς, αυτή είναι μια μέρα ακόμα περισσότερης λύπης, ακόμα μεγαλύτερου πόνου. Έννοια σου, Ελένη μου, ο Θεός εκτός από δίκαιος και πολυεύσπλαχνος είναι και τιμωρός. Θα δώσει την τιμωρία που αξίζουν ΌΛΟΙ όσοι σου έκαναν τόσο κακό. Κορίτσι μου, ψυχή της ψυχής μου, Χρόνια σου Πολλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι και στολίζεις τον Ουρανό των Αγγέλων» έγραψε ο Γιάννης Τοπαλούδης.about:blank

Δες την ανάρτησή του:

Πηγή:https://www.tlife.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button