ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο γιος του επιστρέφει από το Αφγανιστάν και εκπλήσσει τους γονείς του σε αγώνα NHL!

Ένας στρατιώτης των ΗΠΑ που ονομάζεται Dan Urmar νεοεισαχθέντας από το Αφγανιστάν ζήτησε την βοήθεια του Αμερικανικού χόκεϊ επί πάγου για να επανενωθεί με την οικογένεια του.  Όλα συνέβησαν κατά την έναρξη της συνάντησης μεταξύ Αναχάιμ Ντακς και Αριζόνα Κογιότ,  την στιγμή που οι γονείς κλήθηκαν να περπατήσουν μέχρι το κέντρο του γηπέδου για αναμνηστική φωτογραφία. Εκείνη την στιγμή το ζευγάρι μένει έκπληκτο όταν βλέπουν έναν νεαρό στρατιώτη και συνειδητοποιούν ότι είναι ο γιος τους.

Ο πατέρας ήταν τόσο χαρούμενος που φάνηκε και στην αντίδραση του γκρεμίζοντας τον γιο του μπροστά από χιλιάδες φίλους που χειροκροτούσαν και γελούσαν.

Δείτε το βίντεο  :

 

 

πηγη apisteuta.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button