ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία μητέρα βιντεοσκοπούσε το ανάπηρο παιδί της. Ξαφνικά ο γυμναστής του κάνει κάτι μοναδικό…

 

Ο 11χρονος Matt Woodrum πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει από το να βάζει τα δυνατά του σε όλες τις περιστάσεις.

Εξαιτίας της κατάστασής του, του είπαν πως δεν ήταν υποχρεωμένος να λάβει μέρος στους αγώνες 400 μέτρων του σχολείου του. Αυτός όμως όχι μόνο ήταν αποφασισμένος να προσπαθήσει, αλλά ακόμη και να κερδίσει κάποια από ταπαιδιά!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο καθηγητής της γυμναστικής, John Blaine, κατάλαβε ότι ο Matt άρχισε να δυσκολεύεται, να χάνει το ρυθμό του και να μένει πίσω. Έτρεξε αμέσως δίπλα του, όμως ο μικρός του είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσει!

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, το κατέγραψε η μητέρα του Matt πουβιντεοσκοπούσε τον γενναίο γιο της.

Χωρίς κανένας να τους το ζητήσει, όλοι οι συμμαθητές του Matt μαζεύτηκαν γύρω του και τον ενθάρρυναν μέχρι την τερματική γραμμή!

 πηγη http://fanpage.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button