ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση τώρα σοκάρει τη Ελλάδα

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν όσα αποκαλύπτονται στην υπόθεση με τον κατ’ επανάληψη βιασμό ανήλικου αγοριού από 50χρονο στου Ψυρρή, ο οποίος βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης βιασμού ανηλίκου με έναν 50χρονο να ικανοποιεί για τρία ολόκληρα χρόνια τις αρρωστημένες ορέξεις και να προβαίνει στις αποτρόπαιες πράξεις τους σε βάρος ενός 17χρονου αγοριού στου Ψυρρή.

Ο 50χρονος που είναι συγγενής του συντρόφου της μητέρας του 17χρονου φέρεται να έδινε στο παιδί ναρκωτικά για να κάμπτει τις αντιστάσεις του και έπειτα βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις του. Μάλιστα φέρεται να βίαζε τον παιδί, είχε προχωρήσει και σε live streaming μετάδοση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του 17χρονου, το περασμένο Σάββατο που προκάλεσε την ανησυχία της μητέρας του.

Η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία την περασμένη Τρίτη. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 50χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, χάπια, καταγραφικό μηχάνημα κάμερας, σκληροί δίσκοι με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων και ένα αεροβόλο όπλο με 4 φυσίγγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο εφιάλτης του παιδιού φαίνεται πως ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, όταν ο φερόμενος ως βιαστής τον παρέσυρε στο διαμέρισμα του και ασέλγησε σε βάρος του ενώ αυτός ήταν μόλις 13 ετών. Από τότε σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος τον βίασε τουλάχιστον εννέα φορές.

Μάλιστα ο 50χρονος άνδρας φέρεται να απειλούσε τον νεαρό πως αν αποκάλυπτε το παραμικρό θα τον σκότωνε. Όταν το παιδί μίλησε στη μητέρα του εκείνη πήγε στο διαμέρισμα του φερόμενου ως δράστη για να ζητήσει εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος παραδέχθηκε τις πράξεις του.

«Είδα κάποια στιγμή τη μητέρα του παιδιού να κλαίει δίπλα στο σπίτι, στη συνέχεια ήρθαν δύο αστυνομικοί. Ήρθε εδώ στο μαγαζί ήταν σε χάλια κατάσταση τους πρόσφερα δύο νεράκια και ήταν και ο πατέρας απέναντι και τους κοιτούσε σαστισμένος», δήλωσε κάτοικος της γειτονιάς.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι μονάδες αποθήκευσης υποβλήθηκαν για εργαστηριακή εξέταση.

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button