ΔΙΑΦΟΡΑ

Αμηχανία και θλίψη Έφυγε ο Σταύρος Δεδούκος

Εφυγε από τη ζωή στις 19 Νοεμβρίου 2022, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 58 ετών ο αθλητικός Επιστήμονας Σταύρος Δεδούκος. Ο αδόκητος θάνατος του Σταύρου Δεδούκου, βύθισε σε θλίψη ολόκληρο τον κλάδο των γυμναστηρίων και όσων εμπλέκονται με το χώρο του Fitness.

Σε όλο το διάστημα του εργασιακού του βίου πρόσφερε ανεπανάληπτες υπηρεσίες στα γυμναστήρια και τους γυμναστές. Έγραψε πληθώρα αθλητικών βιβλίων με θεματικό άξονα τη σωματική άσκηση και τη διατροφή.

Με εκατοντάδες συμμετοχές σαν εισηγητής σε συνέδρια και σεμινάρια τα οποία αφορούσαν την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την επιμόρφωση όσων εμπλέκονται επαγγελματικά με τη σωματική άσκηση, αναβάθμισε το γνωσιολογικό τους επίπεδο. Παράλληλα σαν βασικός καθηγητής σε διάφορους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, συντέλεσε αποφασιστικά στη δημιουργία καταρτισμένων στελεχών των γυμναστηρίων.

Τελευταίος εκπαιδευτικός οργανισμός στη διαδρομή του ήταν η σχολή Studio One. Το κενό του δυσαναπλήρωτο και η απουσία του θα πλήξει σημαντικά την πορεία του κλάδου. Καλή μετάβαση στην αιώνια ζωή Σταύρο.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ . Με αίσθημα βαθιάς οδύνης πληροφορήθηκε ο κλάδος των γυμναστηρίων τον πρόωρο θάνατο του Σταύρου Δεδούκου, ο οποίος αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα απαράμιλλου ήθους και ανεκτίμητης προσφοράς στον κλάδο.

Τα Διοικητικά Συμβούλια του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής αποφάσισαν ομόφωνα τα ακόλουθα:
1. Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του
2. Εκπρόσωποι των δύο οργάνων να παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία του
3. Αντί στεφάνου να καταθέσουν διακόσια ευρώ για οικονομική ενίσχυση των συσσιτίων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών
4. Να καθιερωθεί η διεξαγωγή Ετήσια Εκδήλωση Μνήμης του Σταύρου Δεδούκου, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.
Καλό ταξίδι Σταύρο, θα παραμείνεις ζωντανός στις καρδιές και τη σκέψη μας.

Πηγη kourdistoportocali.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button