ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Με SMS θα συνοδεύουν οι γονείς τα παιδιά τους στα σχολεία – Η βεβαίωση για τους μαθητές

Στις σχολικές αίθουσες επιστρέφουν από την Παρασκευή οι εκπαιδευτικοί σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για την επαναλειτουργία των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

«Υπενθυμίζεται η απόφαση της Κυβέρνησης, στη βάση εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, για δια ζώσης επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων την προσεχή Δευτέρα 11/1.

Στη βάση εγκυκλίου που εστάλη προς τα σχολεία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία, αύριο, Παρασκευή 8/1.

Αύριο, Παρασκευή, 8/1 Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν την εξ αποστάσεως λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Mε SMS η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία

Εξάλλου, οι γονείς για να συνοδέψουν τα παιδιά τους στο σχολείο, θα πρέπει να στέλνουν SMS στο 13033.

Ο κωδικός που πρέπει να επιλέγουν για το σκοπό αυτό, είναι ο αριθμός 4, ο οποίος αφορά σε «Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο».

Επίσης, απαιτείται συμπληρωμένη βεβαίωση μετακίνησης μαθητή που θα υπογράφεται από τον διευθυντή του σχολείου, στην οποία θα αναγράφονται η διεύθυνση της σχολικής μονάδας και η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή ή της μαθήτριας..zougla.gr

Κατεβάστε από ΕΔΩ τη βεβαίωση μετακίνησης μαθητή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button