ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: Νεκρός 10χρονος που καταπλακώθηκε από κλαρκ που οδηγούσε ο πατέρας του

Τραγωδία: Νεκρός 10χρονος που καταπλακώθηκε από κλαρκ που οδηγούσε ο πατέρας του

Το κλαρκ που οδηγούσε ο πατέρας του παιδιού εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε καταπλακώνοντας το παιδί
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 10χρονο αγοράκι σημειώθηκε, χθες, στο χωριό Ριζό Πέλλας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κλαρκ που οδηγούσε ο πατέρας του παιδιού εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να το καταπλακώσει και να χάσει τη ζωή του.

Προανάκριση διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Σκύδρας.

Σκότωσε τη μητέρα του επειδή τσακώθηκαν για το κλιματιστικό και την… πορτοκαλάδα

Ένας άνδρας από την Φλόριντα παραδόθηκε στην Αστυνομία την Κυριακή και ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του επειδή τσακώθηκαν για μια σειρά διαφορετικών θεμάτων. Όπως ανέφερε είχαν καβγαδίσει για το αυτοκίνητο, το τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού και την… πορτοκαλάδα.

Ο 29χρονος, Luis Martin Pages, κάλεσε το 911 και είπε στην τηλεφωνήτρια της γραμμής έκτακτης ανάγκης ότι “βγήκε εκτός εαυτού και πυροβόλησε τη μητέρα του” στο σπίτι τους στο Μαϊάμι.

Το θύμα, η 59χρονη Miriam Gonzalez, βρέθηκε νεκρή. “Τη σκότωσα. Βάλτε με στη φυλακή” ανέφερε στον αστυνομικό που βρέθηκε πρώτος στο σπίτι.

Ο Pages είπε στους ντετέκτιβ ότι μια σειρά καβγάδων τον έβγαλαν εκτός εαυτού και τον οδήγησαν στον θανάσιμο πυροβολισμό.

Είχαν καβγαδίσει για το αυτοκίνητο της μητέρας του και στη συνέχεια για την πορτοκαλάδα που είχαν στο ψυγείο. Ο δράστης είπε ότι η η μητέρα του τον απείλησε με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια όταν της ζήτησε το τηλεκοντρόλ για το κλιματιστικό ένας ακόμη καβγάς ξέσπασε.

Σύμφωνα με τις αρχές, πυροβόλησε αρκετές φορές την άτυχη γυναίκα και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Τότε συνειδητοποίησε ότι του είχαν τελειώσει οι σφαίρες.

Πηγή: NY Post

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button