ΔΙΑΦΟΡΑ

Το πρόσωπο αυτού του μωρού άλλαζε από μέρα σε μέρα – Μόλις οι γιατροί κατάλαβαν το γιατί…

Το πρόσωπο του μωρού άλλαζε από μέρα σε μέρα. Όλα ξεκίνησαν 21 χρόνια πριν όταν η Irina Nezhentseva παρατήρησε βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο της νεογέννητης κόρης της, Katya.

Οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε προγηρία και πως δεν θα ζούσε για περισσότερο από ένα χρόνο. Ο άντρας της, τρομαγμένος από την κατάσταση της κόρης του, εγκατέλειψε μάνα και κόρη και εξαφανίστηκε. Ενώ, ένα μωρό έχει δέρμα σαν “φιδιού” και η μητέρα του το κάνει μπάνιο με χλωρίνη κάθε δεύτερη μέρα.

Η Irina αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της και να δώσει στο παιδί της την καλύτερη παιδική ηλικία που μπορούσε. Ζούσαν κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία της!

Αλλά παρά τα όσα έλεγαν οι γιατροί, συνέχιζε να μεγαλώνει όπως κάθε άλλο υγιές παιδί. Όσο μεγάλωνε όμως, έπρεπε να υπομένει τα πειράγματα και τις προσβολές των παιδιών της ηλικίας της. Κάθε φορά που την πείραζαν ξέσπαγε σε κλάματα.

Αλλά όταν πήγε τελικά σχολείο κατάλαβε το πόσο διαφορετική ήταν από τα άλλα παιδιά. «Όταν με κοιτούσε κάποιος τρόμαζε. Αναρωτιόμουν εάν είχα κάνει κάτι κακό για να αξίζω κάτι τέτοιο. Αλλά δεν έβρισκα απαντήσεις. Μετά σκέφτηκα πως αφού δεν μπορούσα να κερδίσω τους ανθρώπους με το πρόσωπό μου, θα τους κέρδιζα με τη γνώση, την εξυπνάδα, τη γοητεία και την ευγένεια. Πιστεύω πως το σημαντικότερο πράγμα σε ένα άτομο είναι η ψυχή.»

Και αυτό ακριβώς έκανε. Και το εκπληκτικό είναι πως οι άλλοι ανταποκρίθηκαν. Η Katya έγινε η πιο δημοφιλής στο σχολείο της και όποιος την πείραζε είχε να κάνει με τους φίλους της. “Αποδέχτηκα τον εαυτό μου και έμαθα να με αγαπώ. Σκεφτείτε το – υπάρχουν μόνο άλλοι 20 σαν και εμένα στον κόσμο. Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον από μόνο του!”

Πολλές κοπέλες της ηλικίας της φοβούνται να βγουν έξω χωρίς μακιγιάζ, αλλά η Katya δεν το σκέφτεται καθόλου. … Η Katya γνώρισε τον άντρα της, Denis, με ένα απροσδόκητο τρόπο: την πήρε τηλέφωνο κατά λάθος. Μίλησαν, συμφώνησαν να συναντηθούν και σύντομα ξεκίνησε το ειδύλλιό τους. Όταν αποφάσισαν να παντρευτούν, ήταν η πιο χαρούμενη νύφη που έχετε δει!

Σύντομα η Katya είχε μείνει έγκυος και περίμεναν το πρώτο τους παιδί! Πολλοί την κατέκριναν μόνο και μόνο που σκέφτηκε να κάνει ένα παιδί, αλλά 9 μήνες αργότερα έφερε ένα υγιέστατο αγοράκι στον κόσμο! «Νιώθω τόσο ωραία. Μόνο η αυτοπεποίθηση με βοήθησε να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσω, Και τώρα, απέκτησα με τον άντρα μου ένα πανέμορφο γιο – δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα η ζωή μου.»

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button