ΔΙΑΦΟΡΑ

Κτηnνωδία στη Σέριφο: Γαιδουράκι ξεψύχnσε εξαθλıωμένο σε οıκόπεδο

Ένα νέο αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης ζώου συνέβη στη χώρα μας. Αυτή τη φορά, αφορά στον φρικτό θάνατο μουλαριού στη Σέριφο.

Το συμβάν αποκαλύφθηκε, όταν τουρίστες και κάτοικοι του νησιού άκουγαν για μέρες ένα μουλάρι στην αυλή ενός σπιτιού να κλαίει και να φωνάζει. Προσπάθησαν να δουν τι γίνεται, κάνοντας παράλληλα καταγγελία στην αστυνομία, ωστόσο ήταν αργά για το άτυχο ζώο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το εν λόγω ζώο άνηκε στην οικογένεια του δημάρχου της Σερίφου. Στην αρχή έγινε λόγος για τον πατέρα του δημάρχου ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του διέψευσε την πληροφορία ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του ζώου.

Δείτε το βίντεο

Τελικά, έπειτα από έρευνα ο θείος – ο αδερφός του πατέρα του δημάρχου – φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του μουλαριού που βρέθηκε εξαθλιωμένο. Ωστόσο, από τη στιγμή που τα ζώα δεν τσιπάρονται είναι δύσκολο να πει κανείς σε ποιόν ανήκει το ζώο, όπως γίνεται με άλλα ζώα τα οποία τσιπάρονται.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button