ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κρεμαστινο.

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κρεμαστινο.

Με μέτρα ασφαλείας και με την παρουσία μόνο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος λόγω της πανδημίας

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με την παρουσία μόνο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος τελέστηκε σήμερα το απόγευμα η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Κρεμαστινού, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ρόδου.

Η σορός του ετέθη σε λαϊκό προσκύνημα από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα και στο χρονικό αυτό διάστημα, είχαν την ευκαιρία εκατοντάδες Ροδίτες (η είσοδος στον ιερό ναό επιτρέπονταν σε μικρές ομάδες) να πουν με τον δικό τους τρόπο το «στερνό» αντίο.

«Αθάνατος» ώναξε ο κόσμος που περίμενε έξω από τον Ευαγγελισμό μόλις έφθασε η σορός του Δημήτρη Κρεμαστινού ξεσπώντας σε παρατεταμένο χειροκρότημα.

Μετά το πέρας της τελετής διαβάστηκε μήνυμα του πατριάρχη Βαρθολομαίου από τον μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλο, και της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά ενώ επικήδειο εκφώνησε ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.

Παρέστησαν εκτός από τους συγγενείς, βουλευτές του νομού και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Η κηδεία του Δημήτρη Κρεμαστινού έγινε στο νεκροταφείο Ρόδου.

 

 

5077802

 

5077803

 

5077810

 

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button