ΔΙΑΦΟΡΑ

«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία»-Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δυστυχώς, η Πένυ Μουλιανάκη δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα σχέδια που έκανε με τον αγαπημένο της, με τον οποίο επρόκειτο να αρραβωνιαστεί.

Η 22χρονη έχασε την ζωή της το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο που συνέβη όταν επέστρεφε σπίτι της στις Άνω Αρχάνες, μαζί με μία συνομήλικη φίλη της. Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του στο 13ο χιλιόμετρο, προσέκρουσε πάνω στο κράσπεδο, αναποδογύρισε και χτύπησε σε ένα δέντρο.

Η Πένυ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα.

Απαρηγόρητη η μητέρα της, μίλησε για την κόρη της. «Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και ‘έφυγε’ άδικα. Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για να ‘φύγει’ κάποιος», λέει η μητέρα της 22χρονης

Όμορφη, χαμογελαστή, με πάθος για την κολύμβηση. Η 22χρονη έβλεπε τα όνειρά της να πραγματοποιούνται. Σχεδίαζε την ζωή της με τον σύντροφό της. Δυστυχώς, όμως, όλα έσβησαν ξαφνικά στην άσφαλτο.

«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο», αναφέρει η μητέρα της με πόνο ψυχής.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιραίο στάθηκε το γεγονός ότι η 22χρονη δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

«Χτύπησε στο δέντρο και της έσπασε το κεφάλι» λέει ο πατέρας του συντρόφου της

Η Πένυ ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί με τον σύντροφό της. Ο πατέρας του, Κώστας Σκλαβούνος, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

«Σήμερα ήταν το μνημόσυνο για τα 40 της μητέρας μου. Η Πένυ είχε πάει στο Ηράκλειο για να δει την μαμά της και της είπε “μαμά θα πάρω το αμάξι για να γυρίσω”. Εν τέλει δεν πήρε το αμάξι και πήρε μία φίλη της τηλέφωνο για να έρθουν στο μνημόσυνο.

Στα 500 μέτρα πριν από το σπίτι, όπως ανέβαιναν, δεν ξέρουμε τι έγινε. Πήγε στην άκρη του δρόμου το αμάξι και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο. Ήταν ανοιχτό το παράθυρο και όπως χτυπήθηκε το αμάξι, βγήκε απ’ έξω το κεφάλι της, χτύπησε στο δέντρο και της έσπασε το κεφάλι», δήλωσε στον ΑΝΤ1.

Η οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος δεν τραυματίστηκε, αλλά υπέστη ισχυρό σοκ. Οι αστυνομικοί αναμένεται να μιλήσουν μαζί της τις επόμενες ημέρες, ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Η κηδεία της 22χρονης αθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Ηράκλειο.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button