ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα άντλησε 29 γαλόνια μητρικού γάλατος και το έδωσε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη!

 

Το μητρικό γάλα το οποίο περιέχει ειδικά αντισώματα και πρωτεΐνες, είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ανάπτυξη ενός μωρού. Δυστυχώς δεν είναι σε θέση όλες οι μητέρες να παράγουν το δικό τους γάλα.

Η Amy Bormann είδε πολλές τέτοιες περιπτώσεις όπως αυτές, ενώ εργαζόταν σε μια μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών (ΜΕΝΝ). Έτσι μετά τον τοκετό του δεύτερου παιδιού της, η Bormann αποφάσισε να βάλει το σώμα της για εργασία  και να βοηθήσει άλλες μητέρες και τα μωρά τους που έχουν ανάγκη.

Η γυναίκα αυτή έκανε κάτι μοναδικό, δώρισε 29 γαλόνια μητρικό γάλα με την βοήθεια του Wausau Νοσοκομείου Aspirus Γάλα Τράπεζας στο Wisconsin.

Οι περισσότερες μητέρες αντλούν περίπου 8 έως 10 φορές την ημέρα, για να πάρουν στο  μέγιστο πέντε ουγγιές την φορά.  Η γυναίκα αυτή άντλησε 3.702 ουγγιές και είναι σαφές οτι ξόδεψε πολύ χρόνο βοηθώντας παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η μητέρα είπε στο ABC News  «όλο αυτό ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για εμένα», και πρόσθεσε:

Είναι τόσο εύκολη η διαδικασία και θα ήθελα να ελπίζω ότι εάν και άλλες μητέρες είχαν επιπλέον γάλα θα ήθελαν πολύ να το δώσουν. Αξίζει τον κόπο να κάνεις μια τέτοια πράξη.

Τα περισσότερα νοσοκομεία έχουν κάποιο είδος Τράπεζας  γάλακτος  κάτι  όπως οι τράπεζες αίματος και δέχονται πάντα δωρεές.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button