ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 44χρονου εργαζομένου στο ψιλικατζίδικο

Θρήνος επικράτησε στην κηδεία του 44χρονου εργαζομένου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της ληστείας στο ψιλικατζίδικο, στη Θεσσαλονίκη.

Φίλοι και συγγενείς είπαν σήμερα το τελευταίο “αντίο” στον δικό τους άνθρωπο, που έπεσε νεκρός από τα χέρια των ληστών που εισέβαλαν στο κατάστημα όπου εργαζόταν, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η κηδεία του 44χρονου τελέστηκε στο χωριό Νέα Φιλαδέλφεια Θεσσαλονίκης και ράγισαν καρδιές. Η μητέρα του, που έχασε το μοναχοπαίδι της, είναι απαρηγόρητη.

“Με πήρε τηλέφωνο πριν γίνει αυτό και μου είπε ‘μανούλα μου, πάω στη δουλειά. Θα σε πάρω τηλέφωνο αργότερα… Θέλω να τιμωρηθούν και να μην χυθεί άλλο αίμα”, κατάφερε να πει η μητέρα του 44χρονου στους δημοσιογράφους.

Δύο άνδρες έχουν συλληφθεί για τη φονική ληστεία στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Φ. Χατζηνικολάου, αναπληρωτής καθηγητής ιατροδικαστικής στο ΑΠΘ, “είναι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα, δεν ξέρουμε αν είναι ατύχημα ή αν ήθελε να τον πυροβολήσει και από πυροβόλο όπλο. Έχουμε πύλη εισόδου στην κρανιακή κοιλότητα και το βλήμα έφτασε ως την θωρακική μοίρα”..

enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button