ΔΙΑΦΟΡΑ

Νίκος Πολυδερόπουλος: Νέο “χτύπημα” της μοίρας μετά τον χαμό του αδερφού του

Για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση μίλησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος στο Breakfast@Star.  Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος μένει εκτός, όπως τους ανακοινώθηκε μετά την επισημοποίηση για την δεύτερη σεζόν του θεατρικού έργου.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Νέο “χτύπημα” της μοίρας μετά τον χαμό του αδερφού του. «Είμαι στο Θέατρο Άνεσις στην παράσταση “Μάρτυρας Κατηγορίας”, είμαστε με γεμάτο θέατρο κάθε μέρα. Εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώνεται σε όλο το θίασο ότι θα συνεχίζουμε μια χαρά. Μετά από λίγες ημέρες ακούω κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει», είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Νίκης Παλληκαράκη για τον ηθοποιό.

«Επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία και μου ανακοινώνεται ότι δεν θα είναι στην παράσταση ο Νίκος Πολυδερόπουλος και μάλιστα το πολύ άσχημο και σκληρό για εμένα – είναι ότι του το είπανε μόλις ήρθε από το μνημόσυνο του αδελφού του που είχε πάει στην Πάτρα.

Αυτό που του είπαν ήταν ότι δεν θα συνεχίσει τον χειμώνα, δεν θα είναι στη δουλειά, φεύγει διότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί του γιατί δεν συμφωνεί καλλιτεχνικά, δεν θέλει», είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος ο οποίος επίσης βρίσκεται εκτός παράστασης για την επόμενη σεζόν.

 

Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδερφού του: «Μία μέρα πριν…»

Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδερφού του: «Μία μέρα πριν…»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για τον χαμό του αδελφού του, Παντελή. Η οικογένεια του ηθοποιού βιώνει βαθιά θλίψη μετά την άδικη απώλεια του 28χρονου Παντελή, ο οποίος φέρεται να πέθανε από ανακοπή καρδιάς παραμονές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον Νίκο, μια ημέρα πριν τον θάνατο, ο Παντελής είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε λόγω κρυολογήματος.

Το διαβάσαμε εδώ europost.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button